Årsta, Årsta

Sandfjärdsgatan 109

Såld
  • 3,5 rum
  • 77 kvm
  • Bostadsrätt

3,5 rok med det perfekta läget

Varmt välkommen till denna ljusa och trevliga hörnlägenhet, där P-plats ingår. Här är det bara att flytta in direkt! Lägenheten har ett fantastiskt ljus, fina ekparkettgolv och genomgående smakfulla färg och materialval. Smarta lösningar för total maximering av bostadsytan. Stilrent och fullutrustat kök med underbara materialval och välgenomtänkta detaljer.
Från den generösa matplatsen som ligger i anslutning till köket når du den inglasade balkongen. I ett skönt läge kan du ropa ner från balkongen till barnen som leker på lekplatsen utanför att maten är klar. Här kan man börja njuta tidigt på säsongen tack vare inglasningen.

Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp, matgrupp och önskat möblemang. Härligt ljusinsläpp från ett stort fönsterparti som inom kort kommer ha utsikt över den nybyggda Väständaparken där det kommer finnas sittmurar, utegym och grill. Det blir även mycket för barnen, med till exempel rutschkana, studsmatta, pulkabacke och naturlek.

Smakfullt badrum med badkar, handfat med kommod, badrumsskåp och förberett för tvättmaskin.
Bra förvaringsmöjligheter tillhör lägenheten via två förråd ett på på vinden och ett i källaren.

Föreningen är stabil och har en låg belåning som enligt årsredovisningen 2021-2022 uppgick till 3816 kr/kvm.
Barnvänligt område med fina innergårdar med bla grillmöjligheter. Nära till Årsta torg med butiker, restauranger och friluftslivet i Årstaskogen. Bra kommunikationer med busshållplats direkt utanför bostaden som tar dig till Gullmarsplan på 8min dörr till dörr. Alternativt promenadavstånd till Årstabergs pendelstation.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna