Årsta, Årsta

Rörviksbacken 7

Såld
  • 1 rum
  • 32 kvm
  • Bostadsrätt

Nyprodcerad - stor balkong - sovalkov

Nyproducerad etta med hög standard med sovalkov och stor balkong. Bostaden har genomgående parkettgolv och vita målade väggar. Kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är utrustat med kyl/frys, spis med induktionshäll, inbyggnadsungn, inbyggnadsmikro, och diskmaskin ( Se inredningsval ). Praktiskt sovalkov. Helkaklad toalett med klinkergolv och kaklade väggar. Utgång till stor balkong i söderläge.

Rörviksbacken består av fyra hus om sex våningar. Kvarteret karaktäriseras av dess gula och gröna fasad och moderna balkonger i aluminium och glas.
För mer information besök: https://www.jm.se/stockholm-lan/stockholm-kommun/arstastraket/rorviksbacken/?gclid=EAIaIQobChMI6LahtpTN9QIVLIxoCR3DoAKWEAAYASAAEgLBKvD_BwE

Lägenheten ligger i expansivt område med närhet till bra kommunikationer med tvärbana och bussar. Promenadavstånd till pendeltåget i Årstaberg och tunnelbanan i Globen.

Storängsparken som ligger några minuter bort blir under varmare årstider en oas för Årstabor, närhet till Årstaskogen och Årstaviken. Affär ligger ett stenkast bort och vid Årsta torg och dess charmiga centrum finns gott om butiker och service, såväl som mysiga restauranger, gym, caféer, biograf m.m. För den mer shoppingsugna är det nära till både Liljeholmens galleria och Globens shoppingcenter.

Lägenhet kan tillträdas i Juni månad. Bostaden säljs på ritning med ett accepterat pris. Bli först att flytta in!

Kontakta Christian Zettergren för mer information.

Mer om mäklarna