Årsta, Årsta

Årstavägen 26

REDO™
  • 3 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt

högst upp i huset - soldränkt balkong

Välkommen till denna fantastiska trerummare högst upp i huset på en av Årstas mest eftertraktade adresser!
Här erbjuds en härlig bostad med en fantastisk balkong i söderläge som ger dig möjligheten att njuta av solnedgångar och underbara utsikter över omgivningarna.

Stig in i den rymliga hallen med generösa avhängnings- och förvaringsmöjligheter i originalgarderober. Härifrån möts du av en ljus och modern bostad med hög standard och välplanerade ytor. Köket har allt du behöver för att laga fantastiska måltider och är väl tilltaget med plats för matbordet där du kan samlas med familj och vänner.

Vardagsrummet är ljust och inbjudande, med många möbleringsmöjligheter och stora fönsterpartier som släpper in mycket ljus. Härifrån når du den härliga balkongen där du kan njuta av soliga dagar och underbara solnedgångar.
Sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och annat möblemang, och det finns ytterligare ett sovrum som också rymmer en dubbelsäng. Det stambytta badrummet har en modern och stilren design med hög standard.

Brf Roxen 7 är en stabil förening med endast 1658 kr/kvm i belåning och solceller installerade på taket för en lägre energiförbrukning i huset. I den låga månadsavgiften ingår även tv och bredband.

Du har närhet till goda kommunikationer, med tvärbanan som tar dig i öst-väst gående riktning, och enkelt ansluter dig till både pendeltåg vid Årstaberg och t-banan vid Gullmarsplan och Liljeholmen. Bussar passerar strax utanför porten med täta avgångar genom hela Årsta. Dessutom tar du dig enkelt ut på de stora trafiklederna via Södra länken.

Välkommen till din nya drömbostad på Årstavägen 26, där allt är möjligt. Så tveka inte att boka en visning och upptäck allt som denna fantastiska lägenhet har att erbjuda - välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Årsta, Årsta

Årstavägen 26

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.