Årsta, Årsta

Sandfjärdsgatan 33

  • 3 rum
  • 71,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 495 000 kr
Månadsavgift: 4 779 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Ljus bostad med guldkant

Varmt välkommen till denna ljusa och trevliga hörnlägenhet med en unik planlösning. Här är det bara att flytta in direkt! Lägenheten har ett fantastiskt ljus, fina trägolv och genomgående smakfulla färg och materialval. Smarta lösningar för total maximering av bostadsytan. Stilrent och fullutrustat kök med bra materialval och väl genomtänkta detaljer.
Här har den klassiska stilen mött en smakfull modernisering för att verkligen besitta det lilla extra!

Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp, matgrupp och önskat möblemang. Härligt ljusinsläpp från ett stort fönsterparti som leder er ut till den soldränkta balkongen i söderläge. Köket är vackert renoverat och känslan växer när solen smyger sig in.
Maskinellt fullutrustat med både diskmaskin och förberett för tvättmaskin i badrummet hjälper er att underlätta vardagssysslorna.

Perfekt placerad med närhet till utmärkta kommunikationsmöjligheter, nära både tvärbana och pendeltåg, såväl som både röda och gröna linjen vid Liljeholmen respektive Gullmarsplan. Området omges av vackra parker och natursköna promenadvägar längs Årstaviken. Du har bekväm tillgång till mataffärer, restauranger, butiker och mycket mer. Lägenheten har ett stort vindsförråd (med milsvid utsikt) och en mindre matkällare.
Föreningen är mycket stabil med ett stort antal p-platser och har en låg belåning som enligt årsredovisningen 2023 uppgick till 1 075 kr/kvm.

Välkommen till Sandfjärdsgatan 33.
Välkommen hem!

Boka visning

  • Varmt välkommen på visning! Anmäl er gärna för att inte missa uppdateringar.

  • Varmt välkommen på visning! Anmäl er gärna för att inte missa uppdateringar.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Årsta, Årsta

Sandfjärdsgatan 33

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.