Årsta, Årsta

Rämensvägen 2

Såld
  • 3 rum
  • 56,5 kvm
  • Bostadsrätt

Optimalt planerad 3rok med vackra orginaldetaljer

Välkommen till denna underbara trerummare på den underbara adressen Rämensvägen! Här bor du centralt i Årsta med närhet till Årsta torg och kommunikation.
Lägenheten disponeras idag som 3 rok med gedigna rum för att alla ska trivas!
När du kliver in i lägenheten välkomnas du av en hall med gott om förvaringsmöjligheter. I direkt anslutning till hallen finns köket med delar av det vackert original! Vardagsrum med klassiska Årstaparkett och utgång till balkong med härlig kvällssol mot den lummiga innergården. Sovrum med fantastiskt trägolv och garderober samt insynsskyddat fönster. Stambytt badrum med badkar och fönster.

Välskött och stabil förening i stambytta fastigheter. Låg belåning 3037 kr/kvm enligt senaste årsredovisningen. En månadskostnad där tv och bredband via fiber är inkluderat.
På bara några minuters promenad är du nere vid mysiga Årstaviken, med trevliga promenadstråk. Det finns goda kommunikationer i området, med närhet till Tvärbana (station Valla Torg), Buss 160 och 168 mot Gullmarsplan samt pendeltåg från Årstaberg och det går snabbt att ta sig ut på E4/E20 med bil.

Här bor ni i en perfekt planerad trerummare med vackra gedigna originaldetaljer och ett fint läge! En stabil förening med bra ekonomi och närheten till Årsta Torg såväl som kommunikationer.

Välkommen till Rämensvägen 2.
Välkommen hem.

Mer om mäklarna