Årsta, Årsta

Rämensvägen 15, 12055 Årsta

Såld
  • 3 rum
  • 56,5 kvm
  • Bostadsrätt

Yteffektiv hörnlägenhet med balkong i söderläge

Välkommen till ditt drömhem! Denna ljuvliga lägenhet erbjuder en exklusiv känsla med nyrenoverat badrum, renoverat originalkök, bevarad Årsta parkett och målad i sobra harmoniska toner. Lägenheten har ett högt insynsskyddat läge, men belägen endast en trappa upp omgiven av grönytor och träd och med ett insynsskyddat läge. Detta är verkligen en plats där du kan koppla av och trivas.

Denna yteffektiva trea har ett trivsamt hörnläge, vilket skapar en känsla av rymd och öppenhet. Varje kvadratmeter har utnyttjats till fullo, och resultatet är en smakfullt renoverad bostad där varje detalj är noggrant genomtänkt. Det nya badrummet från 2022 är både stilrent och funktionellt och den nymålade interiören i sobra toner skapar en lugn och harmonisk atmosfär. Originalköket har fått ett underbart ansiktslyft med nylackade luckor och ny modern maskinell utrustning. Kombinationen av omhändertagna originaldetaljer och moderna renoveringar ger ett utsökt resultat. Ljusinsläppet är fantastiskt i denna bostad som har äran att få dagsljus i tre väderstreck.

Slå upp balkongdörrarna och stig ut på balkongen för att njuta av solen från morgon till kväll. En perfekt plats för avkoppling, kaffestunder och trevliga middagar med nära och kära. Utsikten från balkongen ger en extra dimension till boendet, med en känsla av att vara omgiven av grönska och lugn.

Läget är idealiskt med endast några minuters promenad till Årsta Torg och med tvärbanans hållplats Valla Torg direkt bakom huset. Detta gör det enkelt att ta sig in till stadens puls samtidigt som du har närheten till grönområden och lugnet vid Årstaviken.

Bostadsrättföreningen, stadig och pålitlig sedan 40-talet, ger extra trygghet och stabilitet åt ditt nya boende. Här kan du verkligen känna dig hemma och njuta av en bekväm och stilfull livsstil. Föreningen erbjuder sina medlemmar bekvämligheter såsom gästlägenhet, hobbyrum, flertalet tvättstugor och miljstationer.

Sammanfattningsvis är detta en riktig pärla med ett utsökt läge i Årsta, Här är det bara att flytta in.

Varmt välkomna!

Mer om mäklarna