Årsta, Årsta

Svärdlångsvägen 13B

REDO™
  • 4 rum
  • 75,2 kvm
  • Bostadsrätt

Charmigt BRF Radhus i Årsta

Välkommen till ditt drömhem i hjärtat av Årsta! Detta fantastiska Brf radhus på Svärdlångsvägen 13B erbjuder en unik kombination av modern komfort och genuin charm. Med 75 kvadratmeter väldisponerad yta, uteplats och egen tomt, är detta boendet som du har väntat på.

Njut av friluftslivet och odla dina egna grönsaker i den privata trädgården. Perfekt för avkoppling och middagar under bar himmel.
Ljuset flödar in i varje hörn av detta radhus tack vare den generösa takhöjden på 3,25 m, vilket ger en luftig och rymlig känsla.
Det finns gott om plats för hela familjen eller möjlighet att skapa ett hemmakontor om så önskas tack vare de tre väl tilltagna rummen med gott om förvaring.
Här behöver du inte göra några kompromisser. Det fullt utrustade köket och det smakfullt renoverade badrummet gör vardagen till en njutning.

Svärdlångsvägen 13B ligger i ett populärt område med närhet till skolor, dagligvaruhandel och kommunikationer. Du har allt du behöver inom räckhåll.
Detta är din möjlighet att äga ett fantastiskt radhus i Årsta med en rad fördelar. Perfekt för den moderna familjen som uppskattar både utrymme och stil.

Missa inte chansen att flytta in i detta underbara radhus på Svärdlångsvägen 13B. Det är en investering i ditt framtida välbefinnande och livskvalitet.

Välkommen till Svärdlångsvägen 13B.
Välkommen hem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Årsta, Årsta

Svärdlångsvägen 13B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.