Årsta, Årsta

Rämensvägen 47

Såld
  • 2 rum
  • 45 kvm
  • Bostadsrätt

Väldisponerad 2 rok - trevligt gavelläge

Välkommen till denna charmiga tvårummare på den förtjusande adressen Rämensvägen! Denna bostad erbjuder ett centralt läge i Årsta med närhet till Årsta torg och smidiga kommunikationsmöjligheter.

När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande hall med generöst med förvaringsutrymme. Direkt intill hallen finner du ett modernt kök fullutrustat med diskmaskin. Vardagsrummet är inrett med vacker årstaparkett och har utgång till en balkong i sydväst, där du kan njuta av soliga dagar och avkopplande kvällar.

Bostaden har alla bekvämligheter man kan önska sig med ett stambytt och renoverat badrum utrustat med tvättmaskin.
Det här är en perfekt plats att kalla hemma, med moderna bekvämligheter och en inbjudande atmosfär. Vi ser fram emot att välkomna dig till detta underbara hem på Rämensvägen!

Välskött och stabil förening i stambytta fastigheter. Låg belåning 3037 kr/kvm enligt senaste årsredovisningen. En låg månadskostnad där tv och bredband via fiber är inkluderat.
På bara några minuters promenad är du nere vid mysiga Årstaviken, med trevliga promenadstråk. Det finns goda kommunikationer i området, med närhet till Tvärbana (station Årstafältet eller Valla Torg), Buss 160 och 168 mot Gullmarsplan samt pendeltåg från Årstaberg och det går snabbt att ta sig ut på E4/E20 med bil.

Välkommen till Rämensvägen 47.
Välkommen hem.

Mer om mäklarna