Årsta, Årsta

Storsjövägen 76

Såld
  • 2,5 rum
  • 69 kvm
  • Bostadsrätt

renoverad pärla med 69 kvm - 2,5 rok - härlig balkong

Välkommen till denna fantastiska lägenhet på imponerande 69 kvadratmeter, fördelat på 2,5 rum och kök. Belägen på Storsjövägen 76, erbjuder denna lägenhet fina yter och hiss i huset! Bostaden har ett genomgående ljusinsläpp med fönster i två olika väderstreck. Dessutom finns en rymlig balkong med gott om plats och västerläge, vilket ger möjlighet till trevliga sällskapsytor även under sena timmar. Badrummet och köket har båda genomgått renoveringar och erbjuder generösa ytor samt diskmaskin och allting är förberett för tvättmaskin!

Området är barnvänligt och trivsamt, med närhet till tvärbanan, bussar och pendeltåg för enkel och smidig transport. Storängsparken, belägen intill lägenheten, erbjuder grönområden för avkoppling och rekreation. Dessutom finns en garanterad parkeringsplats tillgänglig för alla medlemmar inom en månad från det att intresse anmäls.

Sammanfattningsvis är denna lägenhet enastående med sina generösa ytor, fantastiskt ljusinsläpp och bekvämligheter som hiss och balkong. Det barnvänliga läget och närheten till kollektivtrafik gör det till en attraktiv plats att bo på. Missa inte chansen att uppleva allt detta!

Välkommen till Storsjövägen 76.
Välkommen hem.

Mer om mäklarna