Årsta, Årsta

Rämensvägen 10

Såld
  • 2 rum
  • 56,5 kvm
  • Bostadsrätt

ljus 2 rok - potentiell 3 rok

Välkommen till denna underbara tvårummare på den underbara adressen Rämensvägen! Här bor du centralt i Årsta med närhet till Årsta torg och kommunikation.
Lägenheten disponeras idag som 2 rok men med enkla medel går den att bygga om till en optimal 3 rok.
När du kliver in i lägenheten välkomnas du av en hall med gott om förvaringsmöjligheter och säkerhetsdörr. I direkt anslutning till hallen finns köket med matplats för sällskap om ca 4-6 personer. Vardagsrum med ekparkett och utgång till balkong med härlig kvällssol. Sovrum med fantastiskt trägolv och garderober samt insynsskyddat fönster. Stambytt badrum med badkar och fönster.

Välskött och stabil förening i stambytta fastigheter. Låg belåning 3037 kr/kvm enligt senaste årsredovisningen. En låg månadskostnad där tv och bredband via fiber är inkluderat. Föreningen har även bundit elpriset till 2024 med 1,20kr/kwh.
På bara några minuters promenad är du nere vid mysiga Årstaviken, med trevliga promenadstråk. Det finns goda kommunikationer i området, med närhet till Tvärbana (station Valla Torg), Buss 160 och 168 mot Gullmarsplan samt pendeltåg från Årstaberg och det går snabbt att ta sig ut på E4/E20 med bil.

Här bor ni i en perfekt planerad tvårummare med bekvämligheter som diskmaskin, fullt utrustat kök en stabil förening med bra ekonomi och närheten till Årsta Torg såväl som kommunikationer.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna