Årsta

Järnlundsvägen 2

Såld
  • 2 rum
  • 58 kvm
  • Bostadsrätt

Renoverad gavellägenhet - Möjlig 3 rok

Välkommen till denna lägenhet som sammanför funktion med kvalitét.

Högst upp i ett insynsskyddad läge finner du denna luftiga och ljusa tvåa! Här erbjuds en genomgående planlösning som genast skapar en känsla av rymd och trivsel. Här möts du av en harmonisk atmosfär, där varje detalj är noga uttänkt för att skapa den optimala bostadsupplevelsen när det kommer till planlösning, förvaring och ljusflöde. Lägenheten har genomgått en fantastisk renovering vilket framhäver varje del och välkomnar dig att flytta in direkt!

Lägenheten bjuder in till ljusa dagar och mysiga kvällar med ett vackert gavelläge som ger dig möjligheten att njuta av det vackra ljuset året om. Planlösningen är välplanerad med smarta lösningar för optimalt nyttjande av varje kvadratmeter. Här finns gott om förvaringsmöjligheter, vilket gör det lätt att hålla ordning och skapa en stilren och avslappnad boendemiljö. Lägenheten besitter en full maskinell utrustning, allt från diskmaskin till tvättmaskin för att underlätta vardagen och ge dig mer tid till ro.

Läget är optimalt med närhet till Årsta torg, där du har tillgång till allt från lokala butiker till trevliga restauranger och kaféer. Dessutom har du smidig tillgång till både pendeltåg och tvärbana endast 4 min promenad bort vid Årstaberg vilket gör det enkelt att ta dig till stadens puls. Gillar du natur är vackra promenadstråk vid Årstaviken runt knuten. Södermalm tar du dig enkelt till via cykel eller till fots via Årstabron.

Denna lägenhet är helt enkelt det perfekta hemmet för dig som söker en harmonisk och funktionell boendemiljö med närhet till stadens bekvämligheter.

Välkommen till Järnlundsvägen 2.
Välkommen hem.

Mer om mäklarna