Årsta

Hjälmarsvägen 33

REDO™
  • 3 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt

Väldisponerad trea nära Årsta Torg med balkong i sydväst.

Välkomna till denna fantastiska trerumslägenhet med generös takhöjd på den förtjusande adressen Hjälmarsvägen! Boendet är centralt beläget i Årsta med närhet till både Årsta torg och utmärkta kommunikationsmöjligheter.

Lägenheten är ombyggd till en optimal trea. Direkt när du kliver in möts du av en inbjudande hall som öppnar upp mot samtliga delar av bostaden. Vardagsrummet präglas av en vacker känsla och ger utgång till en balkong där du kan njuta av sköna soltimmar på kvällen. Sovrummet är utrustat med ett imponerande trägolv och gott om plats för möblering. Badrummet har genomgått stambyte och har idag förberett för tvättmaskin.

Föreningen är välskött och stabil, med stambytta fastigheter som ett exempel på deras engagemang. Den låga belåningen på 4613 kr/kvm, enligt den senaste årsredovisningen, bidrar till en trygg ekonomisk grund. Månadskostnaden är fördelaktigt låg och inkluderar både tv och bredband via fiber.

Med bara några minuters promenad når du den charmiga Årstaviken, som erbjuder trevliga promenadstråk. Området har utmärkta kommunikationsmöjligheter, med direkt busshållplats (Buss 160) utanför som tar dig till Gullmarsplan samt pendeltåg från Årstaberg.

Här erbjuds ni en perfekt planerad trerumslägenhet med moderna bekvämligheter som diskmaskin. Tillsammans med den välskötta föreningen, stark ekonomi och närheten till både Årsta Torg och kommunikationer skapar detta ert nya hem.

Välkommen till Hjälmarsvägen 33.
Välkommen hem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Årsta

Hjälmarsvägen 33

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.