Villan, Ängelholm

Kallenbergsgatan 3B

Såld
  • 2 rum
  • 50 kvm
  • Bostadsrätt

Totalrenoverad tvåa med kvällssol

Missa inte denna pärlan med låg månadsavgift!

Välkommen till denna förtjusande och stilfulla tvåa, där du kan uppleva kvällssolen från den generösa inglasade balkongen. Efter en lång arbetsdag är det en fröjd att återvända hem och avnjuta middagen med solnedgången som kuliss. Snyggt ljust enstavs golv i hela bostaden & vitmålade väggar.

Bostaden imponerar med en optimal planlösning och en smakfull renovering av yppersta kvalitet. Det moderna köket lockar med gott om förvaringsutrymme och komplett maskinpaket för en bekväm vardag. Det rymliga vardagsrummet bjuder in till möblering enligt eget tycke och stil, med den fantastiska balkongen som granne. Sovrummet, beläget mot öst, garanterar behaglig svalka under sommarmånaderna och erbjuder generösa garderober samt plats för en dubbelsäng. Det helkaklade badrummet är rymligt och välutrustat. Här bor du i en stabil bostadsförening med god ekonomi (otroligt låg belåning 2852 kr/kvm enligt 2021). Dessutom finns det möjlighet till parkeringsplats för endast 95 kr per månad (separat kö). Missa inte chansen att bo bekvämt och stilfullt i denna underbara bostad!

Här bor du stenkast från Ängelholms centrum som erbjuder allt från kända restauranger, matbutiker och även shopping. Gångavtånd till härliga & fridfulla naturpromenader.

Obligatoriska tillkostnader, ombyggnad av balkong 355 kr samt Kabel-tv & internet 150 kr/ månad. Tvättsutga i samma byggnad

Utförda renoveringar:
- Kök 2020
- Golv 2020
- Väggar 2020
- Vitvaror 2020

Mer om mäklarna