Ärrarps Ängar, ÄNGELHOLM

Härnösandsgatan 23F

Såld
  • 3 rum
  • 69 kvm
  • Bostadsrätt

Kvadratsmart bostadrätt uppfört 2020 i populära Errarps Ängar. Fina materialval & härlig balkong!

Nu kan vi presentera denna kvadratsmarta bostad i Errarps Ängar, uppfört 2020 av Peab. Utvändigt erbjuds en karakteristisk stil med tegelfasad i nyanser av sandfärg, en riktigt trevlig kombination. Invändigt - kvadratsmart disponering med moderna inredningsval, driftsnål energi och hög komfort. Ett perfekt hem för den som vill flytta rakt in och njuta av en bekväm bostadsrätt!

Bostaden fördelar sina ca 69 kvadratmeter på tre rum och kök. Social disposition - öppet mellan kök, matplats och vardagsrum. Här finns rejäla ytor för att möblera med både större matbord och soffmöblemang. Arbetsvänligt Marbodal-kök med fullutrustad maskinpark från Electrolux och gott om förvaringsutrymme. Från vardagsrummet når vi balkongen som ligger i trevligt sydväst-läge. Vidare finner två sovrum, varav ett rejält master-bedroom med gott om garderober. Från hallen når man en praktisk klädkammare samt ett helkaklat badrum med duschhörna, tvättmaskin och torktumlare.

Idylliska Ärrarps Ängar - mest populär för sin familjevänliga närhet till skola, service, kommunikation och natur. Här bor familjen tryggt i en trevlig och modern bostadsmiljö. Närheten till kollektivtrafik och E6 skapar praktiska möjligheter för pendlaren.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Mer om mäklarna