Östberga, Älvsjö

Stamgatan 90

Såld
  • 2 rum
  • 61,5 kvm
  • Bostadsrätt

Gedigen bostad - Potentiell 3 rok

Bostaden saluförs med ett accepterat pris.

Välkommen till denna omsorgsfullt planerade och rymliga tvåa på Stamgatan 90 som går att bygga om till en gedigen 3 rok. Med sina 61,5 m² erbjuder denna lägenhet smart utformade ytor som badar i naturligt ljus. Få uppleva förtjusningen av en modern, halvöppen planlösning som förenar kök och vardagsrum på ett sömlöst sätt. Ett originellt, men ändå stilfullt kök och en vidsträckt vardagsyta som sträcker sig till en generös balkong i väster. Bostaden har också ett rymligt sovrum och ett fullt kaklat badrum, uppgraderat för din komfort. Genomgående bjuder lägenheten på en enhetlig palett av ljusa väggar och elegant golv, som inbjuder till att skapa din perfekta boendemiljö.

Lyft din boendekvalitet inom en eftertraktad bostadsrättsförening, Brf Östberga, som kännetecknas av en stark ekonomisk grund. Med en förmånlig belägenhet mellan stadens puls och natursköna områden, erbjuder denna bostad en harmonisk balans. Parkering är enkelt löst med gott om parkeringsplatser tillgängliga för din bekvämlighet. För särskilda tillfällen tillhandahåller föreningen tre gästlägenheter för dina besökare samt en gemensam evenemangsyta för privata bokningar.

Omfamna gemenskapen i Gamla Östberga, en plats som kretsar kring Stamparken. Denna park, som tillhör kommunen, omfattar en mängd lekområden för barn, en förskola och en dedikerad lekplats. Utforska rekreation med boule eller volleyboll på utpekade planer och njut av flera välkomnande grillplatser. När vintern målar landskapet vitt förvandlas parken till en skridskoåkningsoas och de små kan njuta av pulkaåkning nedför en mild backe nära förskolan. Se stadsodlingen blomstra på den speciellt avdelade ytan, ytterligare ett tecken på gemenskapens innovativa anda.

Njut av dagliga bekvämligheter i det charmiga centrumet vid inledningen av Stamgatan. Utforska frestelserna hos Gamla Östberga bageri, tillfredsställ dina shoppingbehov på Coop Nära, här finns det även restaurangutbud med pizzeria och Thairestaurang.

Befria potentialen - greppa tillfället och omvandla denna rymliga duk till ditt alldeles egna 3-sovrums paradis. Med en harmonisk mix av stadens bekvämligheter och naturlig ro, lockar denna bostad dig att kalla den ditt hem.

Mer om mäklarna