Östberga, Älvsjö

Stamgatan 38

REDO™
  • 2 rum
  • 48 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och välplanerad 2:a med modernt kök och stambytt badrum

Ljus och välplanerad 2:a om 48 kvm med modernt kök och fräscht stambytt badrum. Rymligt vardagsrum och sovrum. Bredband ingår!

ACCEPTERAT PRIS

Välkommen till ditt drömhem - en strålande och välplanerad 2:a som erbjuder dig den ultimata kombinationen av komfort och bekvämlighet. Med generösa ytor och en ljus atmosfär är detta hemmet som du längtat efter. Ta en titt och låt dig förföras av dess lockande egenskaper!

Det första som möter dig är det naturliga ljuset som flödar in genom fönstren och ger liv åt varje vrå av lägenheten. De ljusa väggarna skapar en fräsch och inbjudande atmosfär, medan det rymliga vardagsrummet bjuder in till sköna stunder och möjlighet att inreda precis som du vill.

Köket är en modern oas, utrustat med alla bekvämligheter du kan önska dig. Här finner du en diskmaskin, fläkt, ugn, häll och en praktiskt delad kyl/frys. Njut av att laga dina favoriträtter i detta stilrena utrymme som är både funktionellt och elegant.

Badrummet är helkaklat och pryds av en modern design. Här finns en tvättmaskin och torktumlare för att göra din vardag ännu smidigare. Dessutom ingår dessa i lägenheten, vilket ger dig en extra fördel och sparar både tid och pengar.

Förutom det fantastiska boendet har du tillgång till tre övernattningslägenheter inom föreningen. Perfekt för när gäster kommer på besök eller när du själv behöver extra utrymme för vänner och familj.

Läget är perfekt för att du ska kunna njuta av allt som staden har att erbjuda. Beläget precis vid Gamla Östberga centrum har du bekvämligheter som Coop, postombud, restauranger, bageri, tandläkare och förskolor inom bekvämt räckhåll. Dessutom finns det fantastiska utomhusaktiviteter, som Östberga utegym och charmiga promenadstråk för den som vill röra på sig.

För naturen och fritidsaktiviteternas älskare finns Årstafältet bara några minuters promenad bort. Här kan du njuta av en vacker golfbana, stora hundrastgårdar och kolonilotter. Dessutom finns det spännande planer från Stockholm stad om att bygga fler bostäder och förbättra kommunikationerna, vilket ger Östberga en enorm potential för utveckling och ökar värdet på ditt nya hem.

Missa inte chansen att upptäcka denna pärla av ett hem. Ge dig själv den lyxiga och bekväma livsstil du förtjänar

Välkommen till Stamgatan 38.
Välkommen hem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Östberga, Älvsjö

Stamgatan 38

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.