Långbro Park - Älvsjö, Älvsjö

Kavelbrovägen 10

Såld
  • 3 rum
  • 79 kvm
  • Bostadsrätt

Underbar 3:a med uteplats

Accepterat pris.

Nu finns chans att förvärva en fantastiskt fin 3:a i markplan med stor uteplats som angränsar till en vacker naturtomt där barnen enkelt kan springa ut och in för lek. Den tilltagna uteplatsen rymmer både loungedel och matgrupp. Uteplatsen är insynsskyddad från parkens gångvägar och öppna gräsytor tar vid som bjuder in till ex. fotbollsspel, kubbspel såväl som akrobatisk träning. En sandlåda finns till de mindre barnen och när de växer ur den lockar den bevuxna bergsknallen att upptäcka och leka i.

Lägenheten är genomgående och har stora fönsterpartier som skänker ljus. Planlösningen är tilltalande och här är det enkelt att skapa en hemtrevnads känsla. Huset är från 2014 och byggt efter dagens behov i form av gott om förvaring både i garderober och klädkammare, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare underlättar i vardagen och köket har gott om förvaring från Marbodal. I föreningen finns både parkeringsplatser och garageplatser.

Långbropark är är en otroligt vacker grön oas, en stor park med en damm att ha picknick vid eller promenera till för att mata änderna. Parken har basketplan och flertalet träningsmöjligheter både ute och inomhus. Här hittar ni även välrenommerade Långbro Värdshus och även Bakfickan som är ett mysigt trädgårdscafé. En kort promenad bort nås Långsjön för bad om sommaren och skridskoåkning om vintern. Vill du ta dig till andra delar av Stockholm ligger Fruängen med både tunnelbana och flertalet buss förbindelser 5-10 minuters promenad bort. Fruängens centrum erbjuder matbutiker, gym, bibliotek, vårdcentral, BVC, tandläkare, systembolag och bra restauranger.

Varmt välkomna!

Mer om mäklarna