Långbro Park - Älvsjö, Älvsjö

Gustaf Wickmans väg 5

Såld
  • 3 rum
  • 87 kvm
  • Bostadsrätt

3,5:a högst upp med stor inglasad balkong - i Långbro Park

Välkommen till din framtida drömlägenhet, högst upp i huset med ett trevligt gavelläge och vy över skog och grönska. Lägenheten bjuder på en kombination av rymd, ljus och bekvämlighet. De generösa öppna sociala ytorna skapar en inbjudande atmosfär och möjligheterna till flexibelt boende är oändliga. Här finns utrymme för både avkoppling och underhållning. Lägenheten erbjuder två mysiga sovrum och dessutom en praktisk klädkammare med fönster vilket passar perfekt som kontor eller barnrum. Den stora inglasade balkongen blir en förlängning av ditt hem och ger möjlighet till solsken hela dagen och in på kvällen. Här kan du njuta av avkopplande stunder eller bjuda in vänner och familj för trevliga samkväm med utsikt över den vackra omgivningen.

Belägen i ett modernt hus från 2007 i vackra Långbro Park, erbjuder denna lägenhet en harmonisk boendemiljö. Närområdet kännetecknas av flera skolor och förskolor, vilket gör det till en idealisk plats för familjer, men även vacker omgivning med mycket grönska, Trevliga Långbro värdshus några minuter bort, och bad i Långsjön. En kort promenad bort finner du även Fruängens centrum med tunnelbanestation, vilket gör kommunikationen smidig och effektiv. För träning finns Långbrohallen med nyrenoverad simhall, gympapass och idrottshall.

För de vardagliga behoven finns flera matbutiker, restauranger och caféer i närheten. Livet blir enkelt och bekvämt med busshållplatsen precis utanför porten. Njut av det bästa av stads- och naturliv, allt inom bekvämt räckhåll!

Mer om mäklarna