Gamla Älvsjö, Älvsjö

Pukslagargatan 2E

Såld
  • 4 rum
  • 93 kvm
  • Parhus

Fint parhus i gamla älvsjös mysiga villakvarter

Välkommen till detta charmiga parhus med ett attraktivt läge i Gamla Älvsjö, där en harmonisk känsla möter modern elegans. Den ljusa och öppna planlösningen skapar en inbjudande atmosfär, perfekt för både avslappnade vardagskvällar och festliga tillställningar. Här bor ni i mysiga villakvarter och granne med naturreservatet.

Köket och vardagsrummet smälter samman i en enhetlig yta, vilket ger en känsla av rymd och gemenskap. Genom de generösa fönstren strömmar naturligt ljus in och skapar en behaglig atmosfär året om. Kök från marbordal med marmorskiva i hög kvalité med en bra arbetsyta och förvaring. Från vardagsrummet leder en dörr ut till altanen och den lummiga trädgården. Bostaden ligger längst in på tomten i gavel i ett fint läge med altan i söder/sydväst med sol från lunch till kväll. Huset omges av föreningens grönskande trädgård, där det både finns plana gräsytor, uppväxta fruktträd, bärbuskar, sandlåda och studsmatta.

Bostaden erbjuder även två fina helkaklade badrum ett på vardera plan, vilket ger både praktiska och lyxiga inslag i vardagen. Med tre sovrum på samma plan finns gott om plats för familjen. På de övre planet har ni en generös takhöjd på 3,5 meter där det är som högst. Fint ljusinsläpp via takfönster.

Bostaden är i genomgående fint skick med påkostade materialval med marmorstenskivor i kök, badrum, fönsterbrädor och hallgolv samt fina trägolv och ljusa målade väggar.

I huset finns gott om förvaring med klädkammare, garderober, samt ett förrådsutrymme under trappen. Dessutom finns det i hallen torkskåp, perfekt att slänga in barnens blöta vinterkläder i. Till bostaden hör även ett stort förråd på 10 kvm, beläget i källaren på det röda huset. Ingången till förrådet är i anslutning till detta hus. Parkering med laddstolpe finns till bostaden och går att hyra för 350 kr/mån.

Från huset har ni promenadavstånd till Älvsjöskogen med upplysta motionsspår och populära Långsjöbadet med bad sommartid och skridskoåkning vintertid. Långbro Park med Långbro värdshus, parklek Bergtorpskärret, flera förskolor samt skola med Herrängen, Långbrodal och Johan Skytte hittar ni i området. Buss 144 ligger närmst från huset och trafikerar Fruängen-Älvsjö-Gullmarsplan, ni hittar också buss 163 Bredäng-Älvsjö-Kärrtorp och 141 Älvsjö - Telefonplan. Från bostaden kan ni också promenera till Älvsjö Centrum med pendeltåg, flertalet busslinjer och bra serviceutbud med matbutik och restauranger. Tunnelbanan är också planerad att börja trafikera Älvsjö.

Välkommen Hem!

Mer om mäklarna