Älvsjö, Älvsjö

Johan Skyttes väg 233

Såld
  • 2 rum
  • 50 kvm
  • Bostadsrätt

Tvåa i Älvsjös mysiga villaidyll!

Här får du ett boende med en härlig villakänsla, men med enkelheten som en lägenhet och bostadsrätt innebär. Ett underbart boende, mitt i Älvsjös villaidyll! Låter det spännande? Kom och upplev lägenheten på plats.

Bostaden inrymmer ett rymligt vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp. Separat kök med gott om arbetsytor samt bra maskinell utrustning och rum för matplats för 4 personer invid stort fönsterparti. Vidare in i bostaden finns här ett rofyllt sovrum.
Helkaklat badrum med dusch och kommod. Lägenheten infriar även behovet för förvaring då det dels finns en generös klädkammare som även kompletteras med väl tilltaget källarförråd.

Här bor du bekvämt med närhet till all tänkbar service och goda kommunikationer men även med närhet till natur och grönska.

Närservice:
Älvsjö Torg som har ett stort serviceutbud med butiker, restauranger, gym, mataffär, vårdcentral, konditorier. Även Västberga handel är bara några minuters bilväg bort och där hittar man det mesta i serviceväg, bl a Systembolag, Stora Coop, Gymgrossisten, apotek, Rusta, Jysk, Cykloteket, gym och bensinstation.

Kommunikationer:
Vid Älvsjö Centrum finns mycket bra kommunikationer med pendeltåg och flertalet busslinjer.
Tar du pendeltåget i Älvsjö Centrum tar det endast 10 min till Stockholm Central. I Älvsjö finns möjligheten att via pendeltåget ta sig till Arlanda, Södertälje eller Uppsala.

Mer om mäklarna