Älvsjö, Älvsjö

Medaljonggatan 4B

Såld
  • 4 rum
  • 77 kvm
  • Bostadsrätt

Nyproducerad 4:a med balkong i sydväst

Välkomna till denna nyproducerade lägenhet, en yteffektiv 4:a med balkong i sydväst på Medaljonggatan 4B i Älvsjöstaden. Tillträde 2024-08-22. Bostaden säljs på ritning.

Vill du få möjlighet att flytta in i en helt ny lägenhet, inget att reparera eller fixa, bara flytta in och få njuta av tillvaron?

Välplanerad 4:a om 77 kvm i Älvsjöstaden. - Ett av Älvsjös mest attraktiva och expansiva område. Lägenheten erbjuder en praktisk och rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober med skjutdörrar. Tre bra sovrum, ett praktiskt och stilrent kök från Vedum samt ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till en underbar balkong i sydvästläge med yta för bord och stolar. Badrummet är generöst och rymmer dusch, wc, tvättställ med kommod, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare samt led-spottar i taket.

Föreningen har garageplatser i i källarplan med laddstolpe.

JM lämnar en räntegaranti till bostadsrättföreningen för ökade räntekostnader. Läs mer om projektet på: https://www.jm.se/stockholm-lan/stockholm-kommun/alvsjostaden/solveig/

Dess idealiska läge i Älvsjö centrum gör vardagen smidig och bekväm. Med närhet till pendeltåg och busslinjer är det enkelt att ta sig runt och utforska staden. Dessutom finns ett rikt utbud av butiker, restauranger och viktiga serviceinrättningar som bank, apotek och vårdcentral bara några steg bort.

För naturälskaren är närheten till både solbergaskogen och Älvsjöskogen ett extra plus, perfekt för avkopplande promenader och friluftsliv.

Tunnelbana kommer till Älvsjö.läs mer om detta: https://nyatunnelbanan.se/alvsjo/

Varmt välkomna att kontakta mig redan idag om detta kan vara ett hem för dig!

Mer om mäklarna