Älvsjö, Älvsjö

Långbrodalsvägen 18, 12532 Älvsjö

Såld
  • 5 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt

Sekelskifteslägenhet med stor terrass om ca 55 kvm i fint skick

Denna förtjusande sekelskifteslägenhet på ca 106 kvm strålar av karaktär och charm som bjuder in till en ljus och rymlig atmosfär med fönster i fyra väderstreck. Bostaden fördelas på två våningsplan och erbjuder generösa utrymmen för både vardag och avkoppling.

Lägenheten präglas av en fantastiskt öppen planlösning som välkomnar det naturliga ljuset på ett förtrollande sätt. Ljusinsläppet ger rummen en varm och inbjudande atmosfär som förstärks av dess rymlighet. Från matplats och vardagsrum når ni den härliga terrassen om ca 55 kvm perfekt för sociala tillställningar när vänner och familj är på besök med utsikt över område. På terrassen har ni sol på morgonen till ca 14 och sedan efter 15 när solen kommer runt huset igen på sommaren.

I denna lägenhet finns även tidstypiska detaljer som adderar till dess unika charm. Kakelugnen är en särskilt anmärkningsvärd detalj som inte bara ger en estetisk tilltugg utan även en känsla av historisk elegans och värme till rummet.

Bostaden har två fina helkaklade badrum ett på vardera plan. Tre sovrum på entréplanet samt extra allrum på de nedre planet.

Sammanfattningsvis erbjuder denna sekelskifteslägenhet inte bara en elegant och praktisk boendemiljö utan även en atmosfär som andas historia. Den generösa ytan, det vackra ljuset, den stora terrassen skapar en unik och hemtrevlig bostad.

Föreningen består av 5 lägenheter. Belåning ligger på 9 250 kr / kvm / år. Skuld: 3.774.000. BRFens totala boyta är 408kvm ( Årsredovisning )

Läget är optimalt med kort promenadavstånd till Älvsjö Centrum med mycket bra kommunikationer med pendeltåg och bussar. Tunnelbanans gula linje kommer även att trafikera Älvsjö i framtiden.
Älvsjö Centrum erbjuder ett bra utbud av restauranger och service. I området finner nu också flera förskolor, skolor, mysiga Långbro Park och Långsjön. Flera lekplatser som ex vivelparken och kristallparken, Älvsjöskogen med upplysta motinsspår.

Mer om mäklarna