Älvsjö, Älvsjö

Götalandsvägen 249

Såld
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Smakfullt renoverad 3:a högst upp i huset utan insyn

Charmig lägenhet högst upp i huset med en fantastisk utsikt över takåsar och en rogivande balkong mot en lugn innergård!

Denna nyrenoverade tre rum och kök-lägenhet erbjuder en modern och luftig atmosfär. Med nyligen slipade och vitpigmenterade golv mot nymålade väggar, innerdörrar och socklar i matt beige, skapas en harmonisk och modern känsla till varje rum. De nya garderoberna och innerdörrarna är noggrant utvalda för att skapa ett stilrent uttryck. Här flödar ljuset fint genom den genomgående planlösningen i öst och väst. Social planlösning där köket integrerar med vardagsrummet ger en härlig känsla av rymd. Det sprillans nya köket från Epoq är en dröm för den som älskar att laga mat - utformat med moderna detaljer och toppmoderna vitvaror från Bosch och arbetsyta på bänkskiva av granit. En perfekt plats att skapa kulinariska mästerverk!

Dess idealiska läge i Älvsjö centrum gör vardagen smidig och bekväm. Med närhet till pendeltåg och busslinjer är det enkelt att ta sig runt och utforska staden. Dessutom finns ett rikt utbud av butiker, restauranger och viktiga serviceinrättningar som bank, apotek och vårdcentral bara några steg bort.

För naturälskaren är närheten till Älvsjöskogen ett extra plus, perfekt för avkopplande promenader och friluftsliv.

Denna smakfulla pärla är en del av en stor och stabil förening med hiss och garage i huset, vilket erbjuder extra bekvämlighet.

Denna lägenhet är inte bara en bostad - det är ett hem där varje detalj omsorgsfullt utvalts för att skapa en harmonisk och bekväm livsmiljö. Missa inte chansen att uppleva detta hemtrevliga paradis!

Varmt välkomna att kontakta mig redan idag om detta kan vara ett hem för dig!

Mer om mäklarna