Älvsjö - Liseberg, Älvsjö

Annebodavägen 60

Såld
  • 3 rum
  • 79,5 kvm
  • Bostadsrätt

Smakfullt renoverad 3:a med balkong

Välkommen till denna fantastiska lägenhet som smakfullt renoverats 2020 där varje detalj noga och omsorgsfullt valts ut för att skapa en perfekt boendemiljö. Här är det bara att flytta in!

2020 renoverades lägenheten med nytt smakfullt kök från Epoq, det är inte bara en fröjd för ögat utan även funktionellt och inbjudande för middagsbestyr. Här finns gott om plats för ett större middagssällskap. Även badrummet renoverades 2020 och här passade nuvarande ägare på att bygga ut badrummet för att skapa en bättre rymd vilket är ett stort plus. Förutom de två sovrum som finns idag kan man här enkelt, för den som önskar, bygga ett tredje sovrum i vardagsrummet då det finns flera ljusinsläpp. Större delen av lägenheten har infällda dimmbara spotlights vilket ger möjlighet att skapa en stämningsfull atmosfär. Elsystemet är helt nyinstallerat, vilket ger en trygg och modern boendemiljö. För musik- och filmälskarenet finns det möjlighet att koppla in sitt egna sourroundsystem då vardagsrummet har infrästa kablar förberett för det. Här bor man med ett lugnt läge dels mot vacker grönska och mot den gemensamma gården. Balkongen vetter mot söder ger möjlighet till sol hela dagen och erbjuder en trivsam plats att koppla av på.

Denna pärla är inte bara en fantastisk bostad utan också perfekt belägen med närhet till flera bussförbindelser, vilket smidigt tar dig till pendeltåg och tunnelbana. Närmaste busshållplats finns ca 50 meter från föreningens hus där buss 165 tar dig till tunnelbanan vid Liljeholmen/Högdalen, bussen går även vidare till Farsta C. Ca 400 meter bort nås buss 144 som tar dig till tunnelbanan vid Gullmarsplan/Fruängen via Älvsjö station där pendeltåget ansluter. Du har också buss 168 till Gullmarsplan att tillgå lika så buss 134 till Liljeholmen via Årstaberg. Med endast ca 25 minuter till Stockholm city öppnar sig möjligheterna till stadslivets puls samtidigt som du har ett idylliskt hem att återvända till.

Brf Liseberg av 69 lägenheter och har flera faciliteter för sina medlemmar såsom bastu, gym, övernattningslägenhet, festlokal och parkering och garage. Gemensam gård med lekplats, grillplats och grönytor.

Området har mycket att erbjuda, med närhet till Örbys villaidyll, grönområden, fotbollsplan, utegym och Örby Slottspark. Det här är inte bara en lägenhet, det är en möjlighet att skapa ditt drömhem i en fantastisk miljö.

Välkommen till ditt nya boende!

Mer om mäklarna