Älvsjö - Gamla Älvsjö, Älvsjö

Johan Skyttes väg 233

REDO™
  • 2 rum
  • 50 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 450 000 kr
Månadsavgift: 3 231 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Fint skick - balkong - beläget i Älvsjös villaidyll

Här får du ett mysigt boende i en 30-fastighet med härligt känsla med ett fint läge i Älvsjös villaidyll. Bostaden i är genomgående fint skick med flera tidstypiska detaljer med balkong!

Bostaden inrymmer ett vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp med utgång till balkong med eftermiddag och kvällssol. Ingång till sovrummet via vardagsrummet. Separat kök med gott om arbetsytor samt bra maskinell utrustning och rum för matplats för 4 personer invid stort fönsterparti. Fint hel renoverat badrum med marmor klinkergolv med golvvärme. Bostaden har också en generös klädkammare som även kompletteras med väl tilltaget källarförråd i huset. Föreningen har en gemensam trädgård med gräsmatta och odlingsmöjligheter.

Här bor du bekvämt med närhet till all tänkbar service och goda kommunikationer men även med närhet till natur och grönska.

Från lägenheten har du kort promenadavstånd till Älvsjö Centrum med stort service utbud med resturanger, gym och bra kommunikationer med bussar och pendeltåg. Planer finns också att bygga ut tunnelbanan med station i Älvsjö. I området finner ni också populära Långbro Park, Långsjöbadet, Älvsjöskogen, Herrängen gård och Långbro världshus.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Boka visning

  • Anmäl er för visning!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Älvsjö - Gamla Älvsjö, Älvsjö

Johan Skyttes väg 233

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 2 500 000 kr