Hedvigslund, Älta

Lovisedalsvägen 172

REDO™
  • 3 rum
  • 66 kvm
  • Bostadsrätt

Stilren 3a i populära Hedvigslund!

Varmt välkommen till Lovisedalsvägen 172 och denna underbara lägenhet belägen i trevliga Hedvigslund! I den nya och omåttligt populära stadsdelen finns nu möjlighet att förvärva en mycket välplanerad och stilren bostad i ett utmärkt läge av Älta med närhet till allt som önskas. Här kan du definitivt flytta in och trivas från första stund!

- Mycket bra förvaringsmöjligheter
- Tvättmaskin och torktumlare
- Exklusiv hotellkänsla i fastigheten som även fortlöper i bostadens interiör och design
- Öppen och social planlösning
- Närhet till bussar, skolor, naturområden, bad, gym samt dagligvaruhandel

När du kliver in genom entrén möts du av en rymlig hall med generösa avhängningsmöjligheter i form av garderober och förvaringsbyrå, perfekt för att hålla ordning och reda. Ljust golv och väggar målade i en ljus nyans skapar en inbjudande atmosfär.

Badrummet som är beläget direkt till vänster är helkaklat med en stilfull grå klinker och väggar prydda i vitt och grått. Här finner du wc, handfat, dusch med en duschvägg i glas samt en tvättdel med en toppmodern tvättmaskin och torktumlare från Samsung (2021), komplett med arbetsbänk och förvaringsskåp.

Det första sovrummet är flexibelt och kan anpassas efter dina behov. Oavsett om det används som ett charmigt barnrum, ett välkomnande gästrum eller ett produktivt kontor.

Vidare finner vi det stilrena köket från Vedum med inbyggda vitvaror från Electrolux. Här är arbetsytor noggrant planerade, och förvaringen är både generös och lättillgänglig. Den fullskaliga utrustningen inkluderar en stor kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn och fläkt. Matplatsen rymmer ett bord och stolar för sex personer, perfekt för middagar och sociala stunder.

I anslutning till matplatsen finner vi vardagsrummet som är hjärtat av hemmet och erbjuder en öppen och social atmosfär. Ljust golv och neutrala väggar skapar en inbjudande känsla, med stora fönster som fyller rummet med naturligt ljus. Här finns gott om plats för bekväma soffor och annan önskad inredning.

Till sist finner vi master bedroom som har plats för en dubbelsäng, sängbord, förvaringsmöbler och all den inredning du önskar. Generösa garderober med skjutdörrar erbjuder rikligt med förvaringsutrymme för att hålla ditt hem organiserat och stilsäkert.

OMRÅDET HEDVIGSLUND
I det moderna och mycket barnvänliga området Hedvigslund beläget endast 20 min från Stockholm City erhåller ni högsta boendekvalité för singeln, paret eller familjen. Ett tryggt och lugnt område med närhet till allt som behövs för att vardagen ska bli så smidig som möjligt. Här finns direkt närhet till flertalet skolor/förskolor, idrott, härlig natur, badsjöar och kommunikationer till både Slussen såväl som Gullmarsplan, Nacka, Tyresö och Haninge. Älta centrum nås med en kort promenad bort, här finns butiker och café. Med en biltur på 5 minuter från Hedvigslund nås Tyresö Centrum och även här finner vi ett flertal butiker, matvaruhandel och restauranger/caféer. Precis utanför porten står foodtrucks och bageritrucks under vardagar samt helger att kunna ta del av. Utanför porten finner vi även busshållplatsen med täta avgångar.

FÖRENINGEN
Brf Livia är en trevlig förening som ligger i södra Hedvigslund intill det torg som byggts. Föreningens hus har en härlig mysig atmosfär med hotellkänsla. Fina detaljer som rosékoppar i trapphusen. Intill huset finner vi den fina och omtyckta Hedvigslundsparken samt tennisbana, fotbollsplan, skateramp och lekplats. I närområdet finner vi flertalet fina insjöar, natursköna miljöer så som Hellasgården med badplats, bastu och fritidsaktiviteter. Nära intill finner vi vackra Tyresö slott men även ett cykelavstånd till Erstaviken.

För den som finner intresse för cyklar finns det en mindre cykelverkstad att tillgå i föreningen. I föreningen finner vi även barnvagnsförråd samt en lekplats. På det stora hela en trivsam, trygg och stabil förening.

VÄLKOMMEN HEM

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hedvigslund, Älta

Lovisedalsvägen 172

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.