Hedvigslund - Älta, Älta

Anemonvägen 36

REDO™
  • 1 rum
  • 42 kvm
  • Bostadsrätt

Stor 1:a med inglasad balkong i söderläge

Varmt välkommen till Anemonvägen 36 och denna superfina 1:a i Hedvigslund.
Lägenheten är byggd 2017 så standarden är hög rakt igenom. Här bor man med social och öppen planlösning med stora fönster som skänker fantastiska ljusinsläpp till bostaden.

- Modern och stilren lägenhet
- Stor inglasad balkong i söderläge
- Gott om förvaringsmöjligheter
- Trevligt Vedumkök och plats för många middagsgäster
- Stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare
- Lugnt och tryggt område omgiven av natur

När vi tar klivet in i bostaden möts vi av en välkomnande hall med goda avhägningsmöjligheter i form av djupa skjutdörrsgarderober med spegelglas. Ekparkett och ljusa väggar är genomgående.

Till höger från hallen når vi det stora badrummet där vita kakelplattor pryder väggarna och mörkare klinker på golvet. Det finns spotlights i taket med behaglig dimmerfunktion. I badrummet finner vi dusch, wc, handfat med kommod och spegelskåp samt en tvättdel med tvättmaskin, torktumlare och smidig arbetsbänk ovan.

Från hallen öppnar lägenheten upp sig med ett trevligt vardagsrum/sovrum där det finns gott om ytor att inreda helt efter tycke och smak.
Trevligt arbetskök från Vedum med vita skåpsluckor och lådfronter mot vitt kakel. Stor och ljus bänkskiva som gör sig väldigt fin mot det resterande ljusa köket. Massvis av förvaring finns att tillgå från skåp och lådor. Den maskinella utrustningen består av ugn, micro, kyl och frys, diskmaskin - allt från Siemens. I köket finns gott om plats för en matgrupp för det större sällskapet.

Vidare från köket når man den mycket stora balkongen på hela 10 kvm som sträcker sig runt hörnet. Balkongen är placerad i ett magiskt söderläge där solen lyser under hela dagen och förlänger lägenheten under årets varma månader. Här finns utrymme att inreda helt efter behov. Finns plats för lounge grupp, cafe bord och mer därtill.

Bostaden innehar även en trevliggwalk-in closet med goda förvaringsmöjligheter i form av ELFA hyllsystem. Det finns även ett rymligt förråd i källare som tillhör lägenheten.

Föreningen äger marken och erbjuder en gästlägenhet, tvättstuga, större cykelförråd, odlingslotter samt elladdplatser för elbil.
Intill huset finner vi en lummig parkliknande miljö, tennisbana, fotbollsplan, skateramp och lekplats. Södra Hedvigslund är barnvänligt med närhet till skolor och förskolor. På torget står det ibland foodtrucks som erbjuder spännande middags- eller lunchalternativ. I närområdet finner vi flertalet fina insjöar, naturreservat, vackra och trevliga miljöer så som Hellasgården, Tyresö slott och sandstranden vid Erstavik. På en kort promenad nås Älta Centrum och på ett par minuter med bil nås även Tyresö Centrum med all dess service. Goda kommunikationer finns runt knuten och tar dig till Nacka, Tyresö samt Gullmarsplan.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hedvigslund - Älta, Älta

Anemonvägen 36

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.