Ältadalen, Älta

Skiffervägen 12

Såld
  • 5 rum
  • 121 kvm
  • Bostadsrätt

Exklusivt kedjehus i barnidyllen Ältadalen

Kedjehus i gavelläge med carport, högklassiga materialval och välplanerad planlösning!

Välkommen till det moderna och ytterst attraktiva Ältadalen där ni finner detta praktfulla hem i två plan med stor baksida där ni njuter från morgon till tidig kväll på altan eller gräsmatta. På stenlagd uteplats belägen på framsida erhåller ni även den sista kvällssolen.
Huset i toppskick uppfört 2019 är beläget i gavelläge och erbjuder rejäla sociala ytor inne som ute, tre-fyra sovrum, två badrum, rejäl tvättstuga, stor vind, carport med laddbox, varmisolerat förråd samt genomgående högklassiga material med sobra färgskalor, stilrena val och praktisk design.
Området erbjuder ett enkelt och bekymmerslöst boende för familjens vardag med ytterst korta gångavstånd till förskolor, skolor, Älta centrum samt goda direktkommunikationer till Slussen såväl som Gullmarsplan.
I omgivningarna finns allt som kan önskas för den aktiva familjen med direkt närhet till motionsspår, utegym, lekplatser, aktivitetspark, naturreservat, badplatser, idrottsplatser och scoutkår. För den som vill njuta av havets bris i skärgårdsmiljö finner ni detta på 5 minuters bilfärd, eller så tar ni bara en promenad genom Erstaviks naturreservat där även Sörmlandsleden nås.

- Nyproducerat år 2019 av Bonava.
- Ytterst fina tillval gjorda som skapar en exklusivare känsla i interiör genomgående.
- Tomt i gavelläge med gräsmatta, altan och omgärdande vintergröna thujor. Framsida med läcker, påkostad stenläggning.
- Carport med laddbox samt plats för upp till tre fordon.
- Rymligt klädvårdsrum med groventré och förvaring.
- 9 kvm varmisolerat uteförråd.
- Familjärt och barntätt område med bullerbykänsla.
- Energisnåla och svanenmärkta hus.
- Idag tre sovrum (kan göras om till fyra för att erhålla ytterligare i övre plan).
- Enormt läckra omgivningar för familjen endast 20 min från city.

Husets interiör är genomgående välplanerad där stilren minimalism möter funktion. Direkt i hallen möts man av praktisk klinker som övergår till det vackra vitlaserade parkettgolvet som går i en fin seans med de ljusa nyanserna på väggar. Perfekt för att låta just din stil i inredning sätta prägel på ditt hem.

I entréplan finner vi de sociala delarna i en halvöppen lösning där det stilrena köket med ljusgrå toner i snickerier erbjuder infällda spotlights, gott om förvaring, rejäla arbetsytor i komposit samt genomgående toppklass i sin fullskaliga maskinella utrustning. Helt enkelt allt för att skapa bästa förutsättningar för den hängivna hemmakocken. I anslutning till köket finns en rymlig matplats med fönster mot baksidans trädgård.

Vardagsrummet är tilltaget med stora fönsterpartier som skänker fina ljusflöden. Här erbjuds god rymd för flexibel möblering och genom altandörr når man baksidans altan och tomt.
Trädgården erbjuder en insynsskyddad samlingsplats av rang för familj och vänner under årets varma månader. Här njuter man solen från morgon till tidig kväll (ca 17:30). Gräsmattan som omgärdas av uppväxta thujor erbjuder rymd för såväl kubbspelet, mindre studsmatta samt spring och lek för de små. Vidare nås stor allmänning på innergård direkt i anslutning till tomtens slut, praktiskt och tryggt för den unga barnfamiljen.

I entréplanet finns även ett mycket rymligt klädvårdsrum med praktisk groventré som nås från framsidan samt ett generöst badrum med fönster som skänker ljus.

När vi tagit trappan upp till övre plan möts vi av en trevligt hall som binder ihop planets samtliga rum. Från hallen når man genom lucka den stora vinden.
I planet finns även tre sovrum och ett allrum. Allrummet går att bygga om till ett ytterligare sovrum om så önskas. Master bedroom här även goda förvaringsmöjligheter genom skjutdörrsgarderob.
Övre plan erbjuder även ett rymligt badrum med badkar och fönster, samt en generös klädkammare.

OMGIVNINGEN
I det hypermoderna och mycket barnvänliga området Ältadalen beläget endast 15 min från Stockholm City erhåller ni högsta boendekvalité för familjen.
Här finns direkt närhet till flertalet skolor/förskolor (2 min), idrottsplats, ishall, underbar natur, badsjöar och kommunikationer till både Slussen såväl som Gullmarsplan, Nacka, Tyresö och Haninge.
Även en läcker aktivitetspark med fantasifull lekpark, gräsytor för spring och lek, utegym samt den nordiska skogen nås runt hörnet.
Parken har även en mindre fotbollsplan samt populär pulkabacke i vinterskrud. I närliggande Hedvigslund finns även tennisbana såväl som skateramp.
Älta centrum finns på kort avstånd och ett par minuter bort med bil finner ni Willys, flertalet välsorterade matbutiker samt detaljhandel i Tyresö centrum.

På det stora hela ett fantastiskt hem i ett tryggt, modernt och barntätt område där ni bara kan flytta in och trivas från första stund.
Anmäl ert intresse för att informeras löpande fram till visningar.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna