Ältadalen, Älta

Boplatsringen 37

Såld
  • 5 rum
  • 121 kvm
  • Bostadsrätt

Smakfullt kedjehus med en av områdets allra bästa tomter

Toppfint, inflyttningsklart kedjehus med en trädgård samt läge som är något alldeles extra för området!

Välkommen till det moderna och ytterst attraktiva Ältadalen där ni finner detta praktfulla hem i två plan med en av områdets största och mest attraktiva tomter där ni njuter av solen från dag till sen kväll med altan eller gräsmatta under fötterna.
Huset uppfört år 2018 erbjuder rejäla sociala ytor inne som ute, fyra sovrum, två badrum, rejält klädvårdsrum, vind, carport med el samt genomgående högklassiga material med sobra färgskalor, stilrena val och praktisk design.

Att området på kort tid utvecklats till ett av södra Stockholms mest attraktiva för barnfamiljen är inte det minsta förvånande! Här erbjuds en enkel, trygg och bekymmerslöst boendemiljö där de allra flesta av dina grannar är i samma skede av livet.
För att underlätta familjens vardag erbjuds ytterst korta gångavstånd till nybyggda förskolor & skolor, brett utbud i dagligvaruhandel, idrottsaktiviteter samt utmärkta kommunikationer till Slussen såväl som Gullmarsplan.
För de bilburna så löper trafiken till city via Tyresövägen på ett enormt mycket bättre sätt än t ex Nackaleden. Många är även de hurtiga som nyttjar de mycket fina cykelvägarna som leder direkt in till Slussen, endast 14 km bort.
I omgivningarna finns även allt som kan önskas för familjens fritid med direkt närhet till motionsspår, utegym, lekplatser, aktivitetspark, naturreservat, flertalet badsjöar, välskötta idrottsföreningar och scoutkår.
För den som vill njuta av havets bris i skärgårdsmiljö finner ni detta på 5 minuters bilfärd, eller så tar ni bara en promenad i intillliggande Erstaviks naturreservat där även Sörmlandsleden nås.

Ett hem som måste upplevas på plats! Så anmäl ditt intresse via formuläret idag för att inte missa chansen!

- En av de största tomterna i området (380 kvm) med sol från lunch till nedgång på baksidan.
- Utemiljö med stor altan, markis samt stora gräsytor för spring och lek. Gränsar även till fin allmänning.
- Uppfört år 2018 av Bonava.
- Carport med laddning för elbil samt plats två-tre fordon.
- Rymligt klädvårdsrum med groventré.
- 9 kvm uteförråd.
- Familjärt och barntätt område med bullerbykänsla.
- Energisnåla och svanenmärkta hus.
- Idag fyra sovrum (kan göras om till tre för att erhålla ytterligare allrum/tv-rum i övre plan om önskvärt).
- Enormt läckra omgivningar för familjen endast 20 min från city.

Husets interiör är genomgående välplanerad där stilren minimalism möter funktion. Direkt i hallen möts man av praktisk klinker som övergår till det vitlaserade parkettgolvet som kompletterar de sobra nyanserna på väggar. Perfekt för att låta just din stil i inredning sätta prägel på ditt hem.

I entréplan finner vi de sociala delarna i en halvöppen lösning där köket med ljusa toner i snickerier erbjuder infällda spotlights, gott om förvaring, rejäla arbetsytor samt fullskalig maskinell utrustning. Helt enkelt allt för att skapa bästa förutsättningar för den hängivna hemmakocken. I anslutning till köket finns en rymlig matplats invid fönster mot baksidans trädgård.

Vardagsrummet är tilltaget med stora fönsterpartier som skänker fina ljusflöden. Här erbjuds god rymd för flexibel möblering och genom altandörr når man baksidans stora altan och trädgård.
Trädgården erbjuder en samlingsplats av rang för familj och vänner under årets varma månader. Här njuter man solen från förmiddag till sen kväll, blir solen för stark finns eldriven markis att tillgå.
Gräsmattan av (för området) mycket stora mått erbjuder rymd för såväl kubbspelet, studsmatta, fotbollspel samt spring och lek. Vidare nås stor allmänning på innergård direkt i anslutning till tomtens slut, praktiskt och tryggt för den unga barnfamiljen.

I entréplanet finns även ett mycket rymligt klädvårdsrum med praktisk groventré samt ett generöst badrum med fönster som skänker ljus.

När vi tagit trappan upp till övre plan möts vi av en trevligt hall som binder ihop planets samtliga rum.
I planet finns även samtliga fyra sovrum där det ena går att bygga om till ett öppet allrum mot hall om så önskas. Master bedroom här även goda förvaringsmöjligheter genom skjutdörrsgarderob.

Övre plan erbjuder även ett rymligt badrum med badkar och fönster, samt en generös klädkammare.

OMGIVNINGEN
I det hypermoderna och mycket barnvänliga området Ältadalen beläget endast 15 min från Stockholm City erhåller ni högsta boendekvalité för familjen.
Här finns direkt närhet till flertalet skolor/förskolor (2 min), idrottsplats, ishall, underbar natur, badsjöar och kommunikationer till både Slussen såväl som Gullmarsplan, Nacka, Tyresö och Haninge.
Även en läcker aktivitetspark med fantasifull lekpark, gräsytor för spring och lek, utegym samt den nordiska skogen nås runt hörnet.
Parken har även en mindre fotbollsplan samt populär pulkabacke i vinterskrud. I närliggande Hedvigslund finns även tennisbana såväl som skateramp.
Älta centrum finns på kort avstånd och ett par minuter bort med bil finner ni Willys, flertalet välsorterade matbutiker samt detaljhandel i Tyresö centrum.

På det stora hela ett fantastiskt hem i ett tryggt, modernt och barntätt område där ni bara kan flytta in och trivas från första stund.
Anmäl ert intresse, eller kontakta mäklare för möjlighet till förhandsvisning.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna