Älta, Älta

Tellusvägen 31C

Såld
  • 4 rum
  • 98 kvm
  • Bostadsrätt

Magnifikt parhus i attraktivt område

Välplanerat parhus på en familjär, bilfri och trygg gata med naturen och vardagens praktiska inslag i er direkta närhet!

Välkommen till Tellusvägen och detta väldisponerade funkis-parhus om 98 kvm. Här erbjuds hög takhöjd, modern funktionalitet, goda ljusinsläpp och vacker naturskön miljö med allt som önskas i barnfamiljens vardag runt knuten.
Huset i två våningar innefattar ett socialt entréplan med vardagsrum, kök och uteplatser i två väderstreck. Den ena med balkong emot vacker barrskog, medan den andra vetter emot gården. Solen följer uteplatserna från morgon till kväll. Entréplanet har även badrum med klädvårdsdel i pelare samt förråd beläget under trappa. I övre plan återfinns tre sovrum, en mindre hall som knyter samma de olika delarna, såväl som badrum och en stor klädkammare i master bedroom. Från det ena sovrummet nås även en ytterligare balkong med fin vy emot skogen.
Omgivningar är utsökta för familjen som vill ha ett lugnt och tryggt boende där underbar natur, bad, flertalet skolor, kommunikationer till City, dagligvaruhandel och fritidsaktiviteter ligger inom korta avstånd.

- Tillträde enligt överenskommelse.
- Bilfritt och lugn gata med skogslänta för lek.
- Uppvärmning via frånluftsvärmepump (vattenburet system).
- Läckert läge med skogsparti på baksida, trevlig plats för lek på gård och två uteplatser.
- Förråd om ca 10 kvm på framsida. Samt förvaring under husets ena balkong emot baksida.
- Parkeringsplats ingår. Möjligt med laddplats såväl som extra parkeringsplats emot kostnad.
- Trygg och stabil BRF.
- Närhet till allt som hör vardagen till, såväl som fritid.
- Goda kommunikationer till City, Slussen och Gullmarsplan.

När vi kliver in i bostaden möts vi av en rymlig och välkomnande hall. Här finns det goda möjligheter för förvaring och avhängning av säsongens alla ytterplagg genom rymlig garderob med skjutdörrar. På golv finner vi praktisk klinker.
Direkt till höger finner vi bostadens första badrum som innehar praktiskt klädvårdsdel med tvättmaskin, torktumlare och skåpsförvaring. Här finns även dusch, handfat samt WC.

Från hallen nås till höger det trevliga köket med rymlig matplats som innehar vy mot gården genom stora glaspartier samt altandörr.
Köket är välplanerat och innehar full maskinell utrustning, goda avlastningsytor samt gott om förvaring i skåp och lådor. Helt enkelt allt som den hängivna hemmakocken eftersöker. Matplatsen bjuder rymd för 6 personer.
Framsidan uteplats ligger i härligt sydvästligt läge och erhåller sol från dag till sen kväll.
Vidare i planet öppnar de sociala delarna upp sig med ett väl tilltaget vardagsrum. Här finns rymd för stor loungegrupp samt övrigt önskat möblemang. Från vardagsrummet nås bostadens baksida med balkong med förmiddag och dagsol där ni ser ut över barrskog.

Genom trappa med underliggande förvaring når vi ovanplanet där man möts av en hall och tre sovrum. Samtliga sovrum är av bra storlek där ett av rummen har egen utgång till balkong.
Övriga två sovrum har plats för säng såväl som övrigt möblemang efter behov. Ett av sovrummen erbjuder även en rymlig klädkammare för maximal förvaring.
I övre plan finner vi även bostadens andra badrum i stilrena toner med badkar, handfat ovan kommod samt wc.

Söker ni efter en bekvämt, barnvänligt och rogivande boende med direkt närhet till vardagens bestyr? Leta inte längre! VÄLKOMMEN HEM.

OMGIVNING
Älta är ett lugnt och pittoreskt område i Nacka med närhet till såväl city, vardagens kravbild som natur, sjöar som skärgården.
En liten cykeltur eller promenad bort ligger Erstaviks naturreservat med möjlighet till fina promenad- och cykelvägar, sjöar för bad eller fiske, skidåkning, svamp- och bärplockning.
Här bor man med närhet till flertalet förskolor och skolor bland annat Sigfridsborgsskolan (F-6) och intill ligger förskolan Ältadalen, Stavsborgsskolan (F-9), Dibber F-4 (tidigare Inspira) samt Älta skola (F-6). Det finns även dagföräldrar i närområdet (man kan läsa mer på www.nacka.se).
Älta centrum ligger centralt där det finns livsmedelsaffär, blomsterhandel, restauranger, café, gym, vårdcentral och apotek.
I Älta finns också flera olika idrottsanläggningar så som ishall, tennishall, inomhushall (Stavsborgsskolan), fotbollsplaner och utegym. Det är cykelavstånd till fina Erstaviksbadet (Östersjön), Strålsjön, Skrubbabadet, Sandasjön, Flatenbadet, Källan och Hellasgården.
Vid Flatenbadet finns det badbryggor, hopptorn, minigolf, padelbanor samt glasskiosk.
Hellasgårdens friluftsanläggning erbjuder bland annat restaurang, kafé, bollplaner, minigolf, bastu, badplatser och både promenadstråk och motionsslingor. Både vid Skrubbabadet och Älta Gård brukar det ordnas med midsommarfirande.

Mer om mäklarna