Älta - Strandparken, Älta

Stensövägen 16

Såld
  • 3 rum
  • 86 kvm
  • Bostadsrätt

Stor trea (möjlig fyra) i populära Strandparken

Äntligen! Ett hem i Strandparken med stor balkong emot sjön.

Välkommen till pittoreska Älta och denna oerhört eftertraktade trea på lugna och hemtrevliga Stensövägen 16 - Strandparken.
Här erbjuds ni en mycket sällsynt möjlighet att förvärva denna bostad som erbjuder sociala och luftiga ytor, rejält arbetskök, två stora sovrum i separata delar, gott om förvaring samt enorm inglasad balkong med läcker utsikt över Ältasjön.

BRF Vattenmyntan är en mycket välskött och populär bostadsrättsförening där ekonomin såväl som boendemiljön är av högsta klass. Föreningen har mycket stark ekonomi och byggnaderna uppfördes 2012 av JM.
I föreningen finns tillgång till platser i varmgarage, cykelförråd, barnvagnsrum samt utomhusparkering.
Läget är praktiskt och mycket centralt med direkt närhet till Älta centrum, butiker, utmärkta kommunikationer, flertalet skolor, Ältasjön, Flatenbadet, promenadstråk, härliga natur och grönområden samt idrottsplatser.

- Oerhört sällan på marknaden, ta chansen!
- Mycket låg avgift om 4027 kr med låga omkostnader i övrigt.
- Välplanerad med möjlighet att bygga om till en fyra.
- Rymligt förråd tillhör bostaden, beläget i fastighetens källarplan.
- Ekonomiskt urstark, välskött och familjär förening.
- Kommunikationer, matbutiker (Coop/Ica) och apotek/vårdcentral nås på kort gångavstånd.
- Närhet till restaurang vid sjön, skolor, förskolor, gym, idrott, badplats, motionsstråk samt härlig natur.
- Ca 18 min med direktbuss till Gullmarsplan & ca 29 min till Slussen.

Bostaden upplevs öppen och ljus tack vare fönsterpartier i två väderstreck. Moderna materialval av god och stilren klass blandas varsamt med en funktionalitet för att erbjuda ett bekvämt hem av högsta kvalité.

Väl i bostaden möts ni av en rymlig och välkomnande hall där förvaring i garderober såväl som klädkammare erbjuds. På golvet finner vi den genomgående parketten.
Det stilrena badrummet finner vi direkt till vänster ifrån hallen. Badrummet innehar dusch, wc, tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk med tillhörande överskåp.
Till höger från hall finner vi stort sovrum. Här finns god rymd för dubbelsäng såväl som önskvärt möblemang. Plats för att installera garderob finns.

Vidare i bostaden finner ni väldisponerade ytor där de sociala delarna som kök och vardagsrum återfinns i öppen planlösning.
Vardagsrummet är rymligt med plats för möblering i form av stor soffgrupp samt gott om vägg och golvytor att tillgå för övrigt möblemang. Från rummet når man den inglasade balkongen där man har en ljuvlig utsikt över Strandparken samt Ältasjön.

Intill vardagsrummet finner ni köket som innehar rejäla arbetsytor, gott om förvaring samt fullskalig maskinell utrustning. I köket finns rymd för stor matplats.

Det andra sovrummet nås i anslutning till vardagsrummet och erbjuder rymd för stor säng, övrigt möblemang samt en klädkammare med goda förvaringsmöjligheter.

Boka din visningstid via SkandiaMäklarnas hemsida eller kontakta ansvarig mäklare för att inte missa chansen att förvärva detta eftertraktade hem som sällan når marknaden.
Känn dig också varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information, hjälp med värdering av egen bostad inför visning eller vägledning om hur processen går till.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna