Älta

Oxelvägen 47

Såld
  • 3 rum
  • 88 kvm
  • Bostadsrätt

Totalrenoverad trea i högt och fritt läge

ACCEPTERAT PRIS!

Välkommen till Oxelvägen 47 och denna totalrenoverade trea belägen högt upp i huset med en fantastisk utsikt över trädtopparna. Lägenheten är belägen i ett centralt läge med närhet till både kommunikationer, natur, Älta Centrum och 2 minuters promenad till Ältabadet.
Här kan du flytta in och trivas från första stund!

- Stambytt badrum och wc 2022
- Renoverat och fullt utrustat kök - 2018
- Nyslipat golv 2023
- Ytskikt 2023
- Egen tvättstuga samt klädkammare.
- Balkong med underbart solläge.
- Två balkonger med underbart solläge (västerläge för stora balkongen med kvällssol, morgonsol på lilla balkongen)
- Närhet till Älta centrum, natur och kommunikationer.
- Högt fritt läge på 6:e våningen med fin vy mot skog och sjö

Väl in i bostaden möts vi av en hemtrevlig hall med goda avhängningsmöjligheter. I anslutning till hallen nås ett helkaklat badrum (Stambytt 2022), här med wc, dusch, handfat med kommod samt spegelskåp.
I lägenheten finns även en WC samt en klädkammare med bra förvaringsmöjligheter.

Vidare in i bostaden når vi det fina köket från 2018 med goda arbetsytor såväl som förvaringsytor genom skafferi och underskåp. I köket finns det plats för en matgrupp om cirka 4 personer.

Bostaden öppnar sedan upp sig med ett trivsamt och väl tilltaget vardagsrum. Här rymmer du både soffgrupp och matgrupp om så önskas, perfekt rum för att samla både familj och vänner av den större skalan. Från vardagsrummet nås balkongen som både är rymlig, lättmöblerad och belägen i ett underbart solläge!

I övrigt erbjuder lägenheten två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng om så önskas samt enklare möblemang att inreda med efter eget tycke och smak.
En tvättstuga med tvättmaskin, torkskåp samt diskho och förvaringsskåp finns att tillgå i bostaden.

För ytterligare förvaring finns ett stort källarförråd som hör till lägenheten samt cykel- och barnvagnsrum i direkt anslutning till entrén.

OM BOSTADSRÄTTFÖRENINGEN:
I föreningen finns det även Gym, Bastu, Arbetsrum/Snickarbod, Bokklubb samt såväl gemensam tvättstuga samt grovtvättstuga. Har ni släkt eller vänner som hälsar på finns övernattningslägenhet i huset som går att hyra.

OMRÅDET:
Området med omnejd erbjuder flera sportanläggningar så som ishall, fotbollsplan samt stor nybyggd multisporthall allt inom fem minuters promenad. Vidare finns det även låg-, mellan- och högstadieskolor inom behagligt gångavstånd. Ta med picknickkorgen till de närliggande grönområden eller strandbadet under sommaren. På vintern kan ni spendera dagen med härlig skridskoåkning eller långfärdsskidor.

Brf. Stensö är en stor och stabil förening med god ekonomi (Betyg A enligt allabrf.se). Husen ligger i vinkel med minimal insyn på återvändsgata. Runt föreningens hus finns mysiga innergårdar med lekplatser och grillplatser samt lummiga skogspartier.

Älta Centrum ( Nya Älta centrum ) genomgår en stor förändring med etablering av nya bostäder, restauranger, bibliotek samt kultur. Detta kommer för dig som boende ge en helt annan typ av tillgänglighet till shopping och kultur bara en kort promenad från lägenheten. I när naturområdet finns såväl Ältasjön som Flatenbadet samt direkt access till Nacka reservatet med över 850 hektar av skog och mark. Bussar med direktavgångar till Slussen, Gullmarsplan samt Haninge avgår från busshållplats knappt 100 meter från porten. Ett perfekt boende för dig som värdesätter boendekvalité samt närhet till både goda kommunikationer och härlig natur!
ur!

VÄLKOMMEN HEM!

Mer om mäklarna