Älta

Björnmossvägen 66

  • 4 rum
  • 82,8 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 795 000 kr
Månadsavgift: 6 041 kr/mån

Välplanerad fyra i familjärt område!

Eftertraktad fyra med balkong. Stort förråd i anslutning samt stabil BRF. Nära förskola, skolor, butik, bussar & bad.

Välkommen till Björnmossvägen 66 och denna underbara bostadsrätt belägen i populärt och lugnt område! Med en fantastisk utsikt och bekvämligheter som parkering, två förråd, samt två uteplatser för underbara stunder kan detta formas till ditt drömhem!

En sällsynt bostad i utkanten av området med vacker utsikt i stabila BRF Segelskutan Bostaden har närhet till natur och flera sjöar med badplats samt butik, skolor och förskola för den dagliga bekvämligheten.

I bostaden möts vi av en trevlig hall med avhängningsmöjligheter genom hatthylla såväl som en rejäl klädkammare för övrig förvaring. Köket är rymligt och funktionellt med plats för stort matbord intill fönstret med utsikt över gården.

Vardagsrummet erbjuder generöst med plats för det stora sällskapet. Tre välplanerade sovrum och två helkaklade badrum varav det ena med kombinerad tvättmaskin och torktumlare ger både komfort och flexibilitet för boendet.

Beläget i ett lugnt villaområde med lekplatser för de mindre, underbar natur, strövområden och flertalet badsjöar runt knuten har du här ett boende att älska. Med buss tar du dig enkelt in till Slussen, Gullmarsplan, Sickla och resterande delar av Nacka.

Letar du efter ditt nya hem?

VÄLKOMMEN HEM

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Älta

Björnmossvägen 66

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.