Täppet, Åhus

Grobladsvägen 14A

Såld
  • 5 rum
  • 121 kvm
  • Bostadsrätt

Modernt parhus från 2021 på utmärkt läge på Täppet

På Täppet, i vackra Åhus, inbäddat bland tallar och grönska presenteras detta moderna parhus som stod klart för inflytt 2021. Detta är en stilren och välplanerad bostad i toppskick med plats för familjen som uppskattar en praktisk vardag och ett lugnt läge. Entréplan erbjuder sociala ytor, kök med matplats, badrum, tvättstuga samt dubbla entréer som underlättar vardagen. På övre plan finns allrum, badrum och tre sovrum, varav ett med walk-in-closet och utgång till balkong. Materialvalen har noga valts ut av inredaren Mija Kinning som har lyckats skapa en harmonisk helhet i en stil som håller över tid. De ljusa materialvalen och de stora fönsterna ger ett härligt ljusflöde. Från huset nås altan på såväl framsida som baksida vilket skapar sollägen under stora delar av dagen. På tomten finns också gräsmatta samt både eget förråd och parkeringsplats. Laddbox till elbil ingår i köpet.

På några minuter nås kritvita sandstränder, Åhus bykärna och hamnpromenaden med trevligt utbud av restauranger och glassförsäljning. Trygga cykelbanor leder till förskolor och skolor. Via Täppetleden och 118 tar du dig enkelt till Kristianstad via buss och bil.

Varmt välkommen att boka in dig på visning via hemsidan!

Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna