Råsunda, Solna

Garvis Carlssons gata 8

REDO™
  • 2 rum
  • 63 kvm
  • Ägerlägenhet
Utgångspris 5 195 000 kr

Fräsch lägenhet i centralt läge med möjlighet att köpa som juridisk person!

Se hit! Möjlighet att förvärva denna ägarlägenhet för att fri uthyrning på central plats i Solna - klassisk mark med en stolt historia och en ljus framtid! Ljus och rymlig tvårummare med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum (36 kvm). Stora fönsterpartier i två olika väderstreck. Bekvämt boende där allt är nytt, tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin och gott om förvaring. Tillhörande lägenhetsförråd på samma våningsplan(4 kvm). Sovrum om 13 kvm, stor balkong(11 kvm) i soligt läge mot innergård. Genomgående ljust målade väggar och Kährs trägolv. Golvvärme i det helkaklade badrummet. Kök från Vedum.

Här erbjuds ett boende i hjärtat av Råsunda och ett av Solnas mest eftertraktade läge där Stråket i Gamla Råsunda ligger precis i närhet av bostaden och restauranger, caféer, mysiga promenadstråk och handel finns i den direkta närheten. Buss 515 med kort restid till Odenplan går några hundra meter från porten och tunnelbana nås närmast från Solna Centrum eller Näckrosens nedgång endast ett fåtal minuter bort. Solna Centrum har, förutom över 120 butiker, tunnelbana, tvärbana och bussar samt pendeltåg nås från Solna Station, också det bara en promenad bort. För mer shopping och upplevelser finns såväl Westfield Mall of Scandinavia och natursköna områden som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken i närheten.

ÄGARLÄGENHET
- Den nya ägandeformen infördes i Sverige 2009
- Hyr ut till vem du vill och hur länge du vill
- Bygg om och renovera som du vill
- Inga gemensamma lån
- Ingen traditionell månadsavgift
- Du äger din bostad och kan pantsätta och belåna den

Ägarlägenhet är en bostadsform som ger dig som ägare större frihet att disponera bostaden som du vill.

SFF POKALEN I SOLNA
Det finns 56 lägenheter i Pokalen, ett flerbostadshus med tre trappuppgångar på Garvis Carlssons gata 4-8 som upplåts som ägarrätt. Cykelrum. Rullstol- och barnvagnsförvaring finns i gårdsplanet. Sopsug för hushållssopor och kompost. Påsar till kompost finns att hämta i miljörum. Miljörum, finns 2 st på Solnavägen 39 och Garvis Carlssons gata 6.

Samfällighetsföreningen har uppvärmning genom fjärrvärme. Ventilation sker genom mekanisk till- och frånluft med central fläkt. Ur frånluften återvinns värme. Samfällighetsföreningen har Telia (Telia Triple Play) som leverantör av bredband och kabel-TV. Telia kontaktas för aktivering. Kostnaden för bredband och kabel-TV ingår i samfällighetsavgiften. Föreningen har levererat till varje lägenhet: 1st router, 1st tv-box samt medföljande fjärrkontroll som tillhör lägenheten, dessa ska lämnas kvar vid överlåtelse.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Råsunda, Solna

Garvis Carlssons gata 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.