Arnö, Nyköping

Kaprisvägen 4A

Besiktigad
  • 4 rum
  • 115 kvm
  • Ägarlägenhet
Högstbjudande 3 550 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Ägarlägenhet i Villa Arnö är till salu- 4 rok med magiskt läge och utsikt över stadsfjärden!

Ägarlägenhet- som i villa men med delat ansvar och låga kostnader. Drömmer du om en villa men inte vill ha hela ansvaret förknippade med att äga en fastighet? Vill du ha friheten att bestämma över din lägenhet utan bostadsrättsförening?

Då är detta ägande perfekt för dig! Varmt välkommen till Villa Arnö och Kaprisvägen 4A!

Ägarlägenhetens fördelar:
- Egen lagfart
- Ingen månadsavgift
- Låga driftskostnader
- Båtplats finns att köpa till om du vill.

Nu är denna ägarlägenhet i högt belägna vackra Villa Arnö med en fantastisk utsikt över Stadsfjärden till salu för den som söker ett bekvämt och lugnt boende utöver det vanliga. Det vita tvåplanshuset står verkligen ut med sin arkitektoniska design som för tankarna till medelhavet. Bostaden med en totalyta om 115 kvm har genomgående hög standard med vattenburen golvvärme som ger ett jämnt och skönt inomhusklimat. Här finns stora sociala ytor med kök, matplats och vardagsrum som är trivsamt planerade i öppen planlösning och panoramafönster som vetter mot omnejden och havet. Takhöjden på 2,80 meter skapar en fantastisk atmosfär där ljuset flödar in genom de generösa glaspartierna och utsikten mot havet blir en blir fin följeslagare i detta hem. Bostaden inrymmer förutom en välkomnande hall med en snygg garderobsvägg med spegeldörr, tre ljusa rymliga sovrum, alla med garderober och egen utgång till altan, två bra badrum varav det ena med både dusch och badkar. Här har en egen tvättstuga/teknikrum praktiskt planerats och återfinns i ett eget utrymme alldeles utanför lägenhetens entré. Bostaden har två fina uteplatser, altanen med utsikt över stadsfjärden i öster har morgon och förmiddagssol och altanen på innergården i västligt läge har fin eftermiddags och kvällssol. På villans gemensamma uteplats i syd/väst-läge njuter man av solen årets alla årstider med rofylld vy mot skogen. Tomten om 994 kvm är lättskött och skogen belägen på baksidan sidan ger en privat och insynsskyddad sfär. Till bostaden hör två parkeringsplatser varav den ena har elbilsladdare. Besökare parkerar på gårdens besöksparkeringar och fritt utmed gatan.

Denna bostad har ett magiskt bra läge med 600 m till havet med bryggor och badplats, blåbärsskogen 25 m från husknuten och endast 2,5 km till centrum. Vill du byta bryggbad mot sandstrand så är Strandstugeviken nära och lockar hamnen med sitt pulserande utbud av restauranger och barer kan du ta båten över stadsfjärdens glittrande vatten.

Bostadsområdet Arnö/Arnöängar, är ett trivsamt bostadsområde strax söder om Nyköpings centrum. Närhet till såväl naturliv, fina promenadvägar, fina badplatser, lekplatser och Stadsfjärden som sträcker sig mellan Arnölandet och Nyköpings centrum. Avståndet till Kaprisvägen/Arnö Ängar och Stora Torget i Nyköping är 4,3 km. På Arnö finns ICA-butik, de två skolorna Långsätters- och Herrhagsskolan samt flertalet förskolor att välja emellan. Längs Arnö Strandväg/Byfjärdsvägen finns också en marina med möjlighet att hyra båtplats. Fina cykelvägar finns till Nyköpings Centrum och behöver man ta bussen finns busshållplats ett stenkast bort.

Boka visning

  • Anmälan krävs, varmt välkommen att boka visning!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Arnö, Nyköping

Kaprisvägen 4A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.