Homestyling

Visa ditt hem från sin bästa sida

Vi är övertygade om att en viktig bostadsaffär behöver attraktiva bilder i sitt marknadsmaterial för att optimera slutpriset. Spekulanterna på din visning kommer också få en bättre känsla av bostaden om den är fint dekorerad, städad och harmoniskt möblerad.

Våra SkandiaMäklare samarbetar ofta med homestylister som är specialiserade på att inreda och dekorera bostäder inför visning och försäljning. Rätt belysning och accessoarer kan göra underverk. Ibland behövs även andra möbler för att ge spekulanterna en rättvisande bild av din bostad. Det är viktigt att bostaden är personligt inredd, men utan privat känsla.

Med hjälp av din SkandiaMäklares råd och tips kan du även göra din egen homestyling. Då får förslag på hur du kan använda den befintliga inredningen. Du får också tips om vad som kan behöva förändras för att lyfta fram ditt hem på det mest säljande sättet.

Konsultation styling

Hör gärna av ditt lokala kontor så bokar vi en konsultation. Vi kan även erbjuda dig värdefulla kontakter inom städning, flyttfirma och förvaring av bohag.

Kontakta oss