Värdera din bostad med SkandiaMäklarna

Kostnadsfri värdering av din bostad

Helt kostnadsfritt på de orter vi är verksamma i

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

Våra mäklare är lyhörda

Välj en lyhörd fastighetsmäklare som är noggrann i varje steg under processen. Vi tar fram det bästa i din bostad.

 

Vi har lokalkännedom

SkandiaMäklarna är ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor.

 

Vår kunskap ger högre försäljningspris

SkandiaMäklarna genomför ca 10 000 bostadsaffärer varje år. Av oss kan du förvänta dig hög kompetens och engagerat bemötande.

 

Därför ska du välja SkandiaMäklarna när du vill göra en kostnadsfri värdering

Efter fyra decennier i branschen kan vi bostadsmarknaden utan och innan. Vi är stolta över vår personalstyrka kompetenta fastighetsmäklare som arbetar hårt för att alltid överträffa våra kunders förväntningar. Genom åren har vi utfört hundratals kostnadsfria värderingar, som tack vare vår långa erfarenhet av bostadsaffärer ger en mycket rättvis bild av marknadsvärdet på din bostad.Oavsett om du planerar att sälja din bostad eller ej utför vi alltid våra kostnadsfria värderingar med största engagemang och noggrannhet. En stor fördel när du får en gratis värdering utförd av en av våra mäklare är att du samtidigt har chansen att ställa alla dina frågor kring en eventuell bostadsförsäljning. Vi kan även ge dig värdefulla tips på vad du själv kan göra för att öka värdet på din bostad.

Gratis bostadsvärdering med SkandiaMäklarna – så fungerar det

Att göra en värdering av sin bostad ska vara enkelt. Vi hjälper dig att värdera bostad helt gratis, utan att du förbinder dig till något. Så här går det till när du gör en gratis värdering av din bostad med oss:

  • Börja med att fylla i formuläret på denna sida
  • En lokal SkandiaMäklare kontaktar dig för att höra mer om din bostad
  • En fastighetsmäklare med god kännedom om ditt bostadsområde kommer och besöker dig i din bostad och utför en gratis värdering
  • I det fall du beslutar dig för att sälja din bostad kan du alltid vända dig till oss. Vi ser till att din bostadsaffär blir trygg och smidig med ett lönsamt resultat!

Faktorer som påverkar din bostads marknadsvärde

Våra kostnadsfria värderingar baseras på flera olika faktorer som alla påverkar marknadsvärdet på din bostad. Nedan kan du läsa om några av de främsta faktorerna vi baserar det estimerade slutpriset för din bostad på.

Adress och läge
Bor du i en storstad eller småstad, i innerstaden eller i en förort, och hur ser de kommunikativa förbindelserna ut? Allt detta påverkar slutpriset i hög grad.

Slutpriset för de senast sålda bostäderna i ditt område
Slutpriset för liknande bostäder i samma område är många gånger en bra indikator på vad du kan förvänta dig att få för din bostad. Alla bostäder är dock unika, vilket gör att varje bostad kräver en individuell bedömning. På SkandiaMäklarna är vi bra på att plocka ut guldkornen som gör just din bostad extra attraktiv!

Bostadens skick
Rör det sig om ett renoveringsobjekt eller är bostaden i gott skick? En nyrenoverad bostad resulterar vanligen i ett högre slutpris och vice versa.

Boarea och planlösning
Hur stor är bostaden, och hur ser planlösningen ut? Är ytorna väldisponerade är detta vanligen en värdehöjande parameter. Har bostaden dessutom balkong, uteplats eller trädgård höjer även detta värdet.

Dagens ränteläge
När vi värderar din bostad väger vi alltid in hur dagens ränteläge ser ut, eftersom detta påverkar efterfrågan att köpa din bostad. Vi har full koll på den ständigt föränderliga bostadsmarknaden, vilket gör att våra kostnadsfria värderingar är mycket pricksäkra.

Är du intresserad av att göra en kostnadsfri värdering? Varmt välkommen att kontakta oss för att värdera ditt hus eller din lägenhet helt gratis!