Blixtvärdering

Vill du veta vad din bostad är värd? Då kan du värdera din bostad för att få en bild av hur marknadsvärdet ser ut idag. Här går vi igenom hur en Blixtvärdering går till och berättar vilka faktorer som spelar in när vi estimerar marknadsvärdet på din bostad.

SkandiaMäklarna är en av Sveriges ledande mäklarbyråer som genomför ungefär 10 000 bostadsaffärer varje år. Vi finns till hands för dig som vill göra en smidig kostnadsfri värdering av din bostad, något som kan hjälpa dig att lättare ta ett beslut om huruvida det är rätt tidpunkt att sälja din bostad.

Genom åren har vi hjälpt hundratals svenskar att värdera lägenheter och hus. Vår styrka är vår genuina kunskap om bostadsmarknaden, vår starka lokalkännedom och vår långa erfarenhet av bostadsförsäljningar. Vi håller dessutom alltid en kontinuerlig uppsikt över den ständigt föränderliga bostadsmarknaden för att alltid ha de rätta förutsättningarna att sälja bostäder med bästa möjliga lönsamhet för våra kunder.

Lite om dig

Ta del av vår integritetspolicy

Din adress

Ta del av vår integritetspolicy

Fakta om bostaden

Ta del av vår integritetspolicy

Kort beskrivning av bostaden

Beskriv i korthet bostadens skick och sådant som kan vara viktigt för värderingen.

Ta del av vår integritetspolicy

Bifoga filer

Ladda upp årsredovisningar och bilder på bostaden. Maximal filstorlek är 5 MB per bild eller fil och högst 5 filer per objekt kan laddas upp.

Ta del av vår integritetspolicy