Talin Heurlin

Talin Heurlin

Fastighetsmäklare
talin.heurlin [at] skandiamaklarna.se

Jag är en trevlig dalkulla uppvuxen i centrala Falun. Efter en treårig gymnasieutbildning inom handel och ekonomi blev jag erbjuden en tjänst på Sveriges Television. Där var jag anställd i 12 år och arbetade med administration/ekonomi samt Tv-produktion för det populära TV programmet Trafikmagasinet. 

Vid 24 års ålder åkte jag till Hawaii, och var bosatt där i 17 år. Jag utbildade mig till fastighetsmäklare och startade egen firma inom branschen år 2009.

Då jag var bosatt på Hawaii tävlade jag i sporten tandem-surfing. Som gammal gymnast var denna sport passande för mig. Jag är även domare i sporten och reser runt i världen för att döma världsmästerskapen.

År 2017 kände jag att jag provat klart mina vingar och det var dags att återvända hem till Sverige och Dalarna igen.

Vid 50-års ålder blev jag anställd på SkandiaMäklarna i Falun och bestämde mig för att utbilda mig till fastighetsmäklare, då jag brinner för detta yrke. 

Sommaren 2022 blev jag klar med mäklar-utbildningen och arbetar för fulla muggar.

När jag inte arbetar spenderar jag tid med min familj. Jag tycker om att surfa, laga mat, spela piano och vara ute i naturen. Jag har ett stort kontaktnät och älskar att träffa nya människor.

Hör gärna av dig till mig om du funderar på att sälja din bostad eller få den värderad. Jag lovar att göra mitt bästa för att du ska bli så nöjd som möjligt med vårt samarbete. 

Aloha,

Talin

4.8 av 5 i betyg från 6 kunder via Hittamäklare

"Trevlig mäklare med god kompetens och som höll oss uppdaterade regelbundet! Vi är supernöjda. Rekommenderas varmt *****"

Läs rekommendationer