Petter Johansson

Petter Johansson

Fastighetsmäklare
petter.johansson [at] skandiamaklarna.se

En trygg och hållbar relation är enligt mig den ojämförligt viktigaste ingrediensen i en lyckad bostadsaffär. Ju bättre relation jag har med såväl säljare som köpare, desto bättre blir mina förutsättningar att överträffa bägge parters förväntningar. När du anlitar mig erbjuds du hög närvaro, engagemang och ett genuint intresse för själva hantverket som fastighetsförmedling innefattar.

Jag är född och uppvuxen på den östgötska landsbygden och sedan 2018 är jag bosatt i Stockholm. Nuförtiden bor jag i ett gammalt sekelskifteshus här i Nacka som jag varsamt restaurerar.

Utmärkande egenskaper är bland annat mitt pålitliga humör och en naturlig vilja att hjälpa andra människor. När jag inte springer på kundmöten eller visningar, hittar ni mig oftast ute i Nackas vackra natur med en orienteringskarta i högsta hugg eller i längdskidspåret. Med en hållbar filosofi och en stark arbetsmoral, vill jag långsiktigt bygga förtroende och bidra till att skapa trygghet i såväl affärsuppdraget som i min omgivning.

5 av 5 i betyg från 59 kunder via Hittamäklare

"Petter är en genuint trevlig, mycket kunnig och engagerad mäklare. Går inte att hitta någon bättre!”"

Läs rekommendationer