Petter Johansson

Petter Johansson

Fastighetsmäklare
petter.johansson [at] skandiamaklarna.se

En trygg och hållbar relation är enligt Petter den ojämförligt viktigaste ingrediensen i en lyckad bostadsaffär. Ju bättre relation man har med såväl säljare som köpare, desto bättre blir förutsättningarna att överträffa bägge parters förväntningar. När du anlitar Petter erbjuds du hög närvaro, engagemang och ett genuint intresse för själva hantverket som fastighetsförmedling innefattar.

Med rötterna på den östgötska landsbygden har Petter en jordnära filosofi, dessutom är han en energisk glädjespridare med ett pålitligt humör och ett nyfiket sinne. När Petter inte springer på kundmöten eller visningar, hittar ni honom i naturen med en karta i högsta hugg. Han har orienterat i hela sitt liv och drivs av sin passion för konditionsidrott, friluftsliv och naturupplevelser. Med öppenhet och respekt vill han långsiktigt bygga förtroende och bidra till att skapa trygghet i såväl affärsuppdraget som i sin omgivning.

5 av 5 i betyg från 43 kunder via Hittamäklare

"Petter har genom hela försäljningen uppvisat stor kompetens och ett envist engagemang trots en svajig bostadsmarknad. Vi kände snabbt vid vårt första möte att Petter är den trygga, pålitliga och peppiga mäklare som vi letade efter. Vi skulle varmt rekommendera Petter till alla! "

Läs rekommendationer

Värdera din bostad med Petter Johansson

Ta del av vår integritetspolicy