Niclas Claeson

Niclas Claeson

Fastighetsmäklare
niclas.claeson [at] skandiamaklarna.se

Hej jag heter Niclas Claeson och driver SkandiaMäklarna i Enskede/Farsta sedan 1996 tillsammans med min kollega Annelie Hedbeck. Jag ser en utmaning i varje försäljning, ingen affär är den andra lik och att förstå både säljarnas och köparnas behov är nyckeln till lyckad förmedling. Att både köpare och säljare kan lämna kontraktsbordet med ett glatt humör är alltid målet! Vi lever av nöjda kunder och att bli rekommenderade vidare är kärnan i vår verksamhet.

Funderar du på att förändra ditt boende eller vill du veta marknadsvärdet på din bostad? Kontakta mig för ett första möte (kostnadsfritt) så skall jag förklara hur vi tillsammans skall göra din bostadsaffär till din bästa affär! Givetvis är målet att även du rekommenderar mig vidare efter det.

Jag började min karriär som fastighetsmäklare i Enskede/Farsta redan 1993 och har sedan dess förmedlat över 1000 bostäder i området. Det som driver mig är fortfarande mötet med människor i alla åldrar och i livets alla skeden. Att möta människor är intressant och roligt, att dessutom få hjälpa till med en av livets största affärer är ett privilegium! Ring eller maila mig så gör vi din största affär till din bästa affär!

https://www.hittamaklare.se/topplista/hogst-forsaljningsvarde/enskedears...

4.9 av 5 i betyg från 109 kunder via Hittamäklare

"Mycket kunnig och kompetent mäklare."

Läs rekommendationer