Lars Steneryd

Lars Steneryd

Fastighetsmäklare / Franchisetagare
lars.steneryd [at] skandiamaklarna.se

Mitt namn är Lars Steneryd och jag är född/uppvuxen i Upplands Väsby. Här i Upplands Väsby driver jag (tillsammans med Kristina Guven) SkandiaMäklarnas lokala kontor och är verksam som fastighetsmäklare. Under hela mitt liv och mina drygt 8 år som fastighetsmäklare i kommunen har jag fått god lokalkännedom och ett brett kontaktnät i Upplands Väsby.

Jag har alltid jobbat med försäljning eftersom det är det bästa jag vet. Som mäklare tycker jag om att vara delaktig i kundens hela process, från första tanke på att byta bostad och hela vägen till försäljning. När du anlitar mig får du en ödmjuk säljare med ett högt engagemang, personlig relation och hög servicenivå, där jag agerar bollplank genom hela affären. Jag gör alltid mitt allra yttersta för att både säljare och köpare ska bli så nöjda som möjligt.

Är ni intresserade av att veta hur jag kan hjälpa just er?

Kontakta mig gärna för ett kostnadsfritt och förutsättningslöst möte. Jag ser fram emot att höra från er!

4.9 av 5 i betyg från 168 kunder via Hittamäklare

"Det var ett självklart val för oss att Lars skulle få sälja vår bostad. Redan vid första mötet kändes det tryggt och rätt att uppdraget skulle bli hans. Vi hade då träffat tre andra mäklare, men Lars stack ut. Det unika med Lars var hans öga för detaljer, hans sätt att kommunicera, hans lyhördhet för vad vi som säljare hade för behov samt hans professionalitet. Precis när vi bestämt oss för att sälja kom chocken kring ökade räntor och skakig bostadsmarknad. Trots detta tryggade Lars oss med sitt lugn och presterade över förväntan på samtliga visningar och genom hela processen. Vi är oerhört tacksamma för Lars driv och engagemang! Vi rekommenderar starkt Lars Steneryd som mäklare. "

Läs rekommendationer