Lars Steneryd

Lars Steneryd

Fastighetsmäklare / Franchisetagare
lars.steneryd [at] skandiamaklarna.se

Mitt namn är Lars Steneryd och jag är född/uppvuxen i Upplands Väsby. Här i Upplands Väsby driver jag (tillsammans med Kristina Guven) SkandiaMäklarnas lokala kontor och är verksam som fastighetsmäklare. Under hela mitt liv och mina drygt 8 år som fastighetsmäklare i kommunen har jag fått god lokalkännedom och ett brett kontaktnät i Upplands Väsby.

Jag har alltid jobbat med försäljning eftersom det är det bästa jag vet. Som mäklare tycker jag om att vara delaktig i kundens hela process, från första tanke på att byta bostad och hela vägen till försäljning. När du anlitar mig får du en ödmjuk säljare med ett högt engagemang, personlig relation och hög servicenivå, där jag agerar bollplank genom hela affären. Jag gör alltid mitt allra yttersta för att både säljare och köpare ska bli så nöjda som möjligt.

Är ni intresserade av att veta hur jag kan hjälpa just er?

Kontakta mig gärna för ett kostnadsfritt och förutsättningslöst möte. Jag ser fram emot att höra från er!

4.9 av 5 i betyg från 127 kunder via Hittamäklare

"Lars har varit till enorm hjälp under hela försäljningen. Han är lätt att prata med, aktiv och drivande vilket är av stor hjälp. Under varje vändpunkt i försäljningsprocessen presenterade han de bästa alternativen tillgängliga och gav råd om taktik och strategi. Jag hade ett mål för slutpriset och när jag ville ha lägenheten såld, och det slutade med att vi uppnådde båda målen. "

Läs rekommendationer