Om Jessica

Hej och välkommen! Jag är Jessica Graff och jag har haft äran att tjänstgöra som mäklarassistent sedan 2020. Under dessa år har jag arbetat nära och stöttat inte mindre än 10 mäklare, vilket har varit en både givande och lärorik erfarenhet.

I min roll som mäklarassistent är min huvuduppgift att se till att kontoret och verksamheten fungerar smidigt. Det inkluderar att hantera administrativa uppgifter och säkerställa att alla pappersarbeten är i ordning. Jag trivs med att vara den organisatoriska knuten som håller allt samman för att underlätta för mäklarna att fokusera på det de gör bäst - att hjälpa kunder hitta sina drömhem.

Att arbeta med 10 olika mäklare har gett mig en bred förståelse för fastighetsbranschen och dess dynamik. Jag har fått möjligheten att samarbeta med olika personligheter och stilar, vilket har utvecklat min förmåga att anpassa mig och vara flexibel i arbetet. Att vara en del av ett framgångsrikt team av mäklare är något jag är stolt över och jag ser fram emot att fortsätta växa och bidra till vår gemensamma framgång.

På fritiden spelar jag golf och umgås med vänner & familj. Om du har några frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta mig. Jag är här för att göra din fastighetsupplevelse så smidig och positiv som möjligt!

Jag finns i