Gorm Nordvall

Gorm Nordvall

Fastighetsmäklare
gorm.nordvall [at] skandiamaklarna.se

Hej! Jag heter Gorm Nordvall och jag har privilegiet att arbeta med någonting jag har drömt om sedan jag var 13 år gammal, den dröm som skapades genom upplevelser och erfarenheter från en gammelfarfar, en morfar och en mamma som fastighetsmäklare. Att sedan själv som 4:e generationens fastighetsmäklare få möjligheten att uppleva liknande situationer och skaffa mig egna erfarenheter är något jag är väldigt glad och tacksam över.

Som född och uppvuxen i Örebro så har jag skaffat mig en väldigt god lokalkännedom i Örebro med omnejd. Det bästa med att vara en fastighetsmäklare möjligheten att få vara delaktig i så många människors viktigaste beslut och största affärer i livet. Min drivkraft är att göra de affärerna och besluten så bra och smidiga att det blir en självklarhet att rekommendera mig till era nära och kära när det är dags för dem att sälja huset, lägenheten eller fritidshuset.

Varmt välkomna att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte!
Med bästa hälsningar, Gorm Nordvall

Rekommendationer från tidigare köpare och säljare, Säljare: "Gorm var snabb och gav ett gott förtroende. Återkopplade efter visningarna och skötte budgivningen riktigt bra. Vi är riktigt nöjda." -Nicklas W. "Kan absolut rekommendera Gorm, trevlig mäklare och vi hade bra kommunikation under hela försäljningen som han skötte väldigt bra. Vi är verkligen nöjda med allt." -Evelina J. "Passion, målmedvetenhet och ett enormt driv att göra sin kund nöjd. Gorm Nordvall har gjort ett fläckfritt arbete." -Oskar L. Köpare: "Köpt en bostad av Gorm. Han var flexibel och tillmötesgående och organiserade en visning innan den officiella visningen. Efter det höll han oss uppdaterade och till slut resulterade det i ett köp." - Andreas D. "Trevlig, seriös, bra på att återkoppla. Otroligt proffisionell" -Lisa F. "Ett professionellt. trevligt och vänligt bemötande, med lugn som uppskattades mycket." -Maria G.

 

 

4.7 av 5 i betyg från 125 kunder via Hittamäklare

"Jag är nöjd med min bostads försäljningen. Seriös mäklarfirma och engagerad mäklare. Rekommenderas !!!"

Läs rekommendationer