Gorm Nordvall

Fastighetsmäklare 070-732 00 94

Värdera din bostad med mig

Jag hjälper dig värdera din bostad helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Värdera

Om Gorm

Hej, mitt namn är Gorm Nordvall, en engagerad och passionerad mäklare som har haft äran att arbeta inom fastighetsbranschen sedan mars 2017. För mig är varje affär unik och varje kund är en viktig del av den resan.
Mitt främsta mål är att erbjuda en professionell och personlig service som sträcker sig utöver förväntningarna. Jag drivs av en stark övertygelse om att nöjda kunder är den bästa marknadsföringen, och jag sätter alltid kundens intressen i främsta rummet. Att skapa en smidig och positiv upplevelse för dig som kund är mitt högsta fokus. Under mina år som mäklare har jag utvecklat en gedigen kunskap om marknaden och en skicklighet i att navigera genom dess nyanser. Jag är övertygad om att den rätta kombinationen av professionalism och personlig uppmärksamhet är nyckeln till att uppnå de bästa resultaten för mina kunder.
Skandiamäklarna är känt för sin professionalism och sin höga standard, och jag är stolt över att vara en del av detta respekterade varumärke. Genom att kombinera mitt personliga engagemang och SkandiaMäklarnas starka varumärke, strävar jag efter att skapa en exceptionell upplevelse för dig som kund.
Att köpa eller sälja en bostad är en av de största och viktigaste affärerna i livet, och jag är här för att göra den resan så smidig och framgångsrik som möjligt för dig. Låt mig vara din pålitliga partner och guida dig genom varje steg på vägen.
På min fritid är familjen, golfbanan och vännerna hörnstenarna i mitt liv. Att kunna balansera arbete med dessa passioner är en nyckel till min livsglädje och arbetsprestation. För mig är familjen min främsta inspirationskälla och tiden vi spenderar tillsammans är oskattbar. Att skapa minnen och dela glädje med dem är något jag värderar högt. Golfen är inte bara en sport för mig, utan en plats där jag kan ladda om och få ny energi. Mina vänner är en oumbärlig del av mitt sociala nätverk. Oavsett om vi samlas för att grilla, se en match eller bara umgås. Genom att integrera dessa viktiga delar av mitt liv skapar jag en holistisk livsstil som stärker mig både personligen och professionellt. Att vara din mäklare innebär att jag förstår vikten av livskvalitet och strävar efter att hjälpa dig hitta det perfekta hemmet där du också kan skapa varaktiga minnen med dina nära och kära.
Tack för att du överväger mig som din mäklare. Jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med dig och hjälpa dig att uppnå dina fastighetsmål med framgång.

Jag finns i

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera din bostad

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer vi att kontakta dig.