Ellinor Särnborg

Ellinor Särnborg

Fastighetsmäklare
ellinor.sarnborg [at] skandiamaklarna.se

Med 12 års erfarenhet och drygt 1200 sålda bostäder i Jönköpingsområdet finns en bred erfarenhet och marknadskännedom.
De flesta av mina uppdrag får jag på rekommendation av andra. Därav har jag inget specifikt område utan hjälper varje kund med en glöd oavsett om det gäller en försäljning av villa, lägenhet eller ett fritidshus.
Den centrala kraften är att ge säljare och köpare trygghet och engagemang i varje affär på samma gång som säljarens slutpris alltid har en central roll.
Ingen del i försäljningsprocessen är klar förrän ni som säljare är nöjda. Mäklaryrket ger mej möjlighet att göra det jag älskar varje dag.
Att få ta med mej de positiva delarna i ett hem och lyfta fram dem vid en försäljning i text och uttryck för att spekulanten ska förstå att just detta boende är såå bra, är något av det mest inspirerande och roligaste som finns. När jag står på en visning och hör spekulanter återupprepa meningar, uttryck mm som jag har marknadsfört bostaden med och se deras intresse växa, då har jag lyckats!!!
Söndagar är veckans final, den bästa dagen då jag får möta så många av er därute som besöker mej på visningar och delar med er av era drömmar och ger mej möjligheten att i många fall få förverkliga dessa.
Jag skulle faktiskt vilja säga att "jag lever min dröm"!

4.8 av 5 i betyg från 23 kunder via Hittamäklare

Läs rekommendationer