Annica Oppenheim Stenman

Annica Oppenheim Stenman

Fastighetsmäklare/Kontorschef
annica.oppenheimstenman [at] skandiamaklarna.se

Jag kan inte tänka mig ett roligare arbete! Jag utbildade mig till fastighetsmäklare 1992 och har sedan dess, varje dag, kunnat gå till jobbet med ett leende på läpparna. 1997 började jag på SkandiaMäklarna och här stannar jag kvar! Under min karriär som fastighetsmäklare har jag specialiserat mig på bostadsförsäljningar i Spånga och i Bromma.

Varje försäljning förbereds på detaljnivå! Ett nära samarbete med min uppdragsgivare leder till att våra fantastiska fotografer kan leverera underbara bilder. En professionell annonsering med vackra bilder, genomarbetade texter och en vacker bostad att besöka på visningsdagen är grundstenar för en riktigt lyckad försäljning. För mig är det viktigt att bostadsaffären genomförs så att alla parter känner sig trygga genom hela affären. Trygghet skapas genom personligt engagemang, kunskap och noggranna förberedelser.

Jag är en tävlingsmänniska som är nöjd först då både säljare och köpare känner att dom har gjort en riktigt bra affär och kan rekommendera mig vidare till nära och kära. Går du i säljtankar? Kontakta mig för ett första möte så skall jag berätta hur vi tillsammans kan hjälpas åt att göra ditt livs största affär till ditt livs bästa affär.

Vi ses! /Annica

4.9 av 5 i betyg från 162 kunder via Hittamäklare

Läs rekommendationer