Anders Martin

Fastighetsmäklare 070-811 29 00

Värdera din bostad med mig

Jag hjälper dig värdera din bostad helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Värdera

Om Anders

Jag började min karriär som fastighetsmäklare på SkandiaMäklarna år 1990. Då var vi ett mindre kontor och arbetade främst på Lidingö och i innerstan. 1993 fick SkandiaMäklarna förtroendet att sälja bostadsrättslägenheterna som Skanska planerade att bygga i Djursholms centrum och i Framnäsviken. Tillsammans med fyra medarbetare blev det starten för etableringen i Danderyd.

I dag ligger kontoret fortfarande i Djursholms centrum, SEB´s gamla lokaler på Vendevägen 16 och vi är en av de största aktörerna i Danderyds kommun. Ett omväxlande arbete och kontakten med människor gör att jag fortfarande efter över 30 år i branschen tycker att jobbet är roligt och stimulerande. Ingen affär är den andra lik, däremot kan just erfarenheten utnyttjas till fullo i alla affärer. Likaså förhandlingstekniken, lyhördheten och inte minst viktigt tryggheten och förmågan att lotsa parterna igenom köp- och säljprocessen.

I mitt arbete försöker jag vara noggrann och metodisk, för att skapa förtroende i kontakten med säljare och köpare. Valet av mäklare är en förtroendefråga. Efter många år i branschen och med ett stort kontaktnät så säljs en del bostäder utan att de publiceras på nätet, s.k. underhandsförsäljning. Vill du också diskutera en diskret försäljning, kontakta mig gärna.

På min fritid spelar jag gärna golf, har vunnit SM för vänsterspelare i H55. Att paddla kajak i Stockholms skärgård är också ett stort intresse. Vintertid gillar jag att åka skidor, både på längden och utför. Långa promenader med min livskamrat Meta prioriteras också. Tillsammans har vi tre flickor och flera barnbarn.

Jag finns i

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera din bostad

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer vi att kontakta dig.