Ali Mozil

Ali Mozil

Fastighetsmäklare
ali.mozil [at] skandiamaklarna.se

Mitt namn är Ali Mozil och jag är fastighetsmäklare på SkandiaMäklarna. Jag är uppvuxen i Nyköping och har under de senaste 10 åren bott i Oxelösund viket gör att jag har hög lokalkännedom.

Jag har länge arbetat inom försäljning och är van vid att jobba mot högt uppsatta mål vilket också är något som driver mig framåt. Jag uppskattar långsiktiga relationer och tycker att det är viktigt att vara tillgänglig. Jag har en stor medvetenhet och är närvarande vilket gör att jag alltid gör det yttersta för att både ni säljare och köpare ska gå nöjda ur affären. Detta är något jag tycker är väldigt viktigt när gäller en bostadsaffär då det kan vara en av de största ni gör i ert liv.

Att jag är fastighetsmäklare är för att jag har ett stort engagemang och en stor passion för relationer, affärer, försäljning, hus och hem. För mig handlar mitt arbete om att uppfylla drömmar, vara lyhörd och att tillsammans med er skapa det bästa utifrån de förutsättningar som finns. Jag är med i varje steg genom hela affären - innan, under och efter.

Jag ser fram mot att höras och mötas. Kontakta mig idag för en lyckad bostadsaffär!

Vi hörs!

4.8 av 5 i betyg från 15 kunder via Hittamäklare

"Jag är mycket tacksam mot mäklaren , han var en mycket positiv och respektfull person. "

Läs rekommendationer

Värdera din bostad med Ali Mozil

Ta del av vår integritetspolicy