Villaägarnas Riksförbund

Som ett bevis på att våra tjänster håller högsta kvalitet, är SkandiaMäklarna den enda fastighetsmäklare som rekommenderas av Villaägarnas Riksförbund.

SkandiaMäklarna rekommenderas av Villaägarna

Som ett bevis på att våra tjänster håller högsta kvalitet, är SkandiaMäklarna den enda fastighetsmäklare som rekommenderas av Villaägarnas Riksförbund. Villaägarnas Riksförbund är en opartisk konsumentorganisation med 324 000 medlemshushåll. För alla som köper villa via SkandiaMäklarna ingår ett års medlemskap i Villaägarnas Riksförbund.

I samband med ditt medlemskap öppnas en värld av förmåner och mervärden upp. Som medlem i Villaägarna kan du utnyttja rabatter och erbjudanden från olika leverantörer som gör villalivet enklare, roligare och billigare. Detta är några av de förmåner du får som medlem:

  • Kostnadsfri byggnadsteknisk och juridisk rådgivning. Villaägarnas experter svarar på frågor om bygglov, hantverkartvister, fel på köpt fastighet, planlösningfrågor, fuktproblem, installation av bergvärme och renovering av badrum.
  • Medlemsförmåner. Villaägarna har under många år knutit samarbetsavtal med leverantörer inom bygg, färg, elektronik, försäkringar etc och med rabatter från 10-60%.
  • Önskar du ett larm i din nya villa, får du som köper med SkandiaMäklarna ett larm installerat av Sector Alarm. Du väljer sen själv vilken typ av larmabonnemang som passar dig och din villa bäst.
  • Tryggad budgivning. En budgivningsprocess kan vara krävande och väcka många frågor, inte minst för budgivarna. Som medlem kan  processen kvalitetssäkras av en oberoende kontrollant från Villaägarna.

Fler förmåner hittar du på https://www.villaagarna.se/formaner

Om Villaägarnas Riksförbund

Villaägarna arbetar för bättre villaägarvillkor i dag och i framtiden, men också för att fler människor ska kunna förverkliga drömmen om ett eget hus. Det gör Villaägarna genom att bedriva ett kraftfullt opinionsarbete, tillhandahålla fri juridisk rådgivning och genom att erbjuda medlemsförmåner som kan spara många tusenlappar i hushållsekonomin.